اگر دیابت دارید ، نگران خوردن این میوه ها بیش از حد باشید!

پونه شیرازی: برای افراد مبتلا به دیابت ، انتخاب میوه هایی که قند طبیعی کم دارند و دارای شاخص گلیسمی کم (GI) هستند ، مهم است. خوشبختانه ، در بهار ، انواع مختلفی از میوه ها وجود دارد که دیابتی ها می توانند با خیال راحت و تعادل مصرف کنند.
مصرف میوه های پرشور مانند موزهای رسیده ، انگور ، هندوانه ، خربزه ، انبه یا میوه های خشک مانند کشمش ، خرما و انجیر خشک ، که دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند ، می توانند به سرعت قند خون را افزایش دهند ، که بعضی اوقات می تواند برای دیابتی ها خطرناک باشد.
دکتر محمد هاشمیدبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ، با تأکید بر اینکه همه ، از جمله دیابتی ها باید روزانه بین سه تا پنج واحد میوه مصرف کنند ، می گوید: میوه هایی که فیبر بالایی دارند و قند بالایی دارند از شاخص گلیسمی بالایی برخوردار هستند و دیابتی ها باید کمتر مصرف کنند.
وی گفت: انگور ، انجیر ، خربزه ، هندوانه و موز از شش ماه اول سال است که دیابتی ها باید محتاط تر باشند.
منبع:خبرآنلاین