جزئیات تفاهم نامه برای بهبود کودکان ماهاک – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، موسسه خیریه ماهاک طی سه سال گذشته استراتژی درمانی را دنبال کرده است و در تلاش است تا از تمام ظرفیت های موسسه و بیمارستان ماهاک استفاده کند.
مرکز تحقیقات سرطان Mahak با این رویکرد ، پروژه های تحقیقاتی را در زمینه های مختلف سرطان کودکان هدایت کرده است ، که موقعیت علمی و درجه بندی آن را ارتقا داده است.
همچنین ، طبق ارتباطات علمی کمپین درمانی Mahak با برخی از بیمارستان های بین المللی ، پروژه های خوب نیز توسط کارکنان درمان بیمارستان ماهاک در مرکز تحقیقات ماهاک تعریف و اجرا می شوند.
اخیراً مرکز تحقیقات ماهاک با مراکز ملی پزشکی تعامل دارد تفاهم نامه ای برای دستیابی به نتایج درمانی بیشتر برای کودکانی که از ظرفیت های مشترک در هر دو مرکز استفاده می کنند ، با مرکز تحقیقات سلول و ژن برای کودکان مرکز پزشکی امضا شده است.
موهسن چمن زنی رئیس مرکز تحقیقات سرطان ماهاک در طی پنج سال گذشته خدمات موسسه ماهاک را توضیح داد و گفت: “فعالیت ها و دستاوردهای مرکز تحقیقات ماهاک مطابق با فناوری های دنیای علوم و همکاری در سطح ملی و بین المللی است.”
وی همچنین با بیمارستان ها با مرکز تحقیقات ماهاک همکاری کرد گسیلینی ایتالیایی ، سیک بچه کانادا ، سنت کیفیت ایالات متحده و آقاخان خاطرنشان كردند كه علاوه بر همکاری های بین المللی ، این مرکز با مراكز معتبر داخلی مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران ، یكی از با تجربه ترین و پرچمداران در زمینه بهداشت و تحقیقات همکاری می كند.
رئیس مرکز تحقیقات ماهاک با تأکید بر مفاد درک همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران از آمادگی خود برای حمایت از پروژه های تحقیقاتی نخبه ، دانشجویان و محققان دانشگاه تهران خبر داد.
عرب احمدیان ، مدیر موسسه خیریه ماهاک ، با توضیح مختصری درباره فعالیت های موسسه خیریه ماهاک ادامه داد و گفت که تداوم ارائه خدمات پشتیبانی و پزشکی به کودکان مبتلا به سرطان طی شش سال گذشته فقط با حمایت از نیکوکاران و نیکوکاران امکان پذیر است.
وی به اهمیت پروژه های تحقیقاتی در استراتژی های معیار سالهای گذشته اشاره کرد و توضیح داد: راه اندازی نمونه های HLA برای پیوند سلولهای بنیادی ساخته شده خون یکی از این پروژه هایی است که با حمایت خیرین اجرا شده و در مسابقات بین المللی مدال طلا کسب کرده است.
به گفته مدیرعامل موسسه ماهاک ، مطابق با استراتژی تحول درمانی با رویکرد روشهای درمانی تخصصی برنامه ها عصب شناسی و پیوند تنظیم و اجرا می شود ، و یکی از دستاوردهای تفاهم نامه میمون و دانشگاه علوم پزشکی تهران می تواند به برنامه پیوند کمک کند.
احمدیان گفت که توسعه مرکز تحقیقات سرطان کودکان یکی از راهکارهای معیار است. وی گفت: “این اقدام مستلزم تحقیقات مداوم و فعالیتهای آموزشی و همکاری با مراکز مانند مرکز پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیار مهم و مهم است.”
Morteza Eshrafi ، معاون رئیس جمهور تحقیقات در موسسه خیریه ماهاک ، مرکز تحقیقات موسسه ماهاک را به عنوان یک واحد مستقل ، تحت نظارت و مطابق با استراتژی های خیریه ماهاک معرفی کرد و گفت: مرکز تحقیقات موسسه ماهاک شامل دو واحد آموزش و تحقیقات است. واحد آموزش رویداد علمی در ملی و بین بین المللی این کشور به دنبال ترویج توسعه فردی محققان است. واحد تحقیقاتی همچنین پروژه های تحقیقاتی را در چارچوب اولویت های تحقیق به خود جلب می کند و پس از بررسی شورای تحقیق ، برای افزایش پیش آگهی ، تشخیص و درمان سرطان کودکان ، خروجی های تحقیقاتی را افزایش می دهد.
سید رزا کارامی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ، با اشاره به تاریخ موفق و مشهور سازمان غیردولتی Mahak از گذشته تا به امروز ، گفت: “ادامه کمک های عمومی و فعالیت های خیریه با مدیریت مناسب انجام شده است.”
وی با اشاره به تمایز موسسه ماهاک و سایر سازمان های مردم نهاد در کشور ، افزود: “مدیریت درست و منسجم معیار در برابر چالش ها و بحران های اقتصادی کشور یکی از این صندوق ها است.” ایده های به روز شده در هدایت معیار ، اعتماد مردم و نیکوکاران این موسسه را سالها حفظ کرده است. تمرکز معیار در زمینه سرطان کودک و اولویت تحقیقات در معیار نیز بر درمان سرطان کودکان در ایران تأثیر گذاشته است.
رئیس کارامی در ادامه خاطرنشان کرد که موفقیت های بین المللی موسسه ماهاک در رقابت با سایر خیریه های جهان ، پیشگام خیریه ماهاک نسبت به سایر نهادهای داخلی تأیید شده است.
امیر علی حمیدیه ، رئیس مرکز تحقیقات سلولی و نسل در مرکز پزشکی کودکان در مرکز پزشکی ، گفت که یکی از دلایل مهم برقراری ارتباط بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه خیریه ماهاک ، حضور دکتر کارامی است و گفت: “رویکرد مثبت مدیریتی دکتر سییز شده ارزا کارامی است که در تمام موسسه های دانشگاهی باز می شود.
وی گفت که رابطه بین دانشگاه های پزشکی و موسسه خیریه ماهاک مسئله مهمی برای توسعه و تحول در درمان کشور است و گفت: کیفیت ایالات متحده 5 ٪ از موسسات خیریه تأمین می شود.
در پایان ، تفاهم نامه همکاری بین مرکز سلول و ژنرال درمانی کودکان بیمارستان علوم پزشکی تهران با مرکز تحقیقات سرطان خیریه ماهاک به پایان رسید.