نیاز به شروع یک برنامه پزشکی خانوادگی در این سال

به گفته خبرگزاری IMNA و نقل شده به نظر می رسدمحمد رضا زافارغندی ، با توجیهی برای تکمیل و به روزرسانی برنامه پزشکی خانواده و روستایی که در وزارت بهداشت برگزار می شود ، گفت: “برنامه پزشکی خانواده نه تنها یک اجرای ساده است ، بلکه یک برنامه اصلی مبتنی بر تغییر رفتار اجتماعی است و حتی رئیس جمهور حداقل سه تا چهار جلسه مستقیم داشته است.
وی افزود: “برنامه ریزی برای مسیر جدید بیماران ، اصلاح الگوی مرجع و ارتقاء سیستم شبکه خدمات درمانی ، همه مستلزم هماهنگی دقیق بین وزارت بهداشت ، فرمانداران و سایر مؤسسات مرتبط در سطح استان است ، بنابراین ایجاد یک ستاد ملی به ریاست رئیس جمهور کاملاً اجرا خواهد شد.”
وزیر بهداشت با اشاره به جلسه نهایی با فرمانداران این کشور گفت: “در آن جلسه ، اصول و الزامات اصلی پروژه مورد بحث قرار گرفت و سرانجام توافق نامه هایی تشکیل شد که برنامه راه اندازی این برنامه را فراهم می کند.”
ظفرگندی برای شروع برنامه به توافق نامه در مورد سه محور کلیدی اشاره کرد: محورها مانند بودجه ، تعیین شروع پروژه ، اجرای تدریجی اجرای ، آموزش عمومی و اطلاعات و الزامات هماهنگی میانجیگری از جمله مباحثی بودند که در این جلسات مورد بحث قرار گرفتند و به نتایج مشترک دست یافتند.
وی گفت: این هفته روسای دانشگاه های علوم پزشکی در حال نگهداری هستند که این یک فرصت مهم برای نهایی کردن الگوی اجرایی برنامه پزشکی خانواده است. در طول راه ، شش کمیته تخصصی که در جلسات مقدماتی تصویب شده اند ، نقش اساسی دارند.
ظفرگندی افزود: برای هر کمیته ، یک کمیته مسئول خاص منصوب شده و در جلسه آینده با روسای جمهور دانشگاه ، هدف نهایی کردن این مدل اجرایی و سپس در استانهای منتخب است. ” هدف ما اجرای این برنامه ملی به درستی ، دقیق و بدون خطا است ، ما به دنبال یک کار درست هستیم و لازم است حرکت کنیم. این طرح باید به گونه ای پیش برود که اعتماد به نفس عمومی را بدست آورد و گامی مؤثر در بهبود سیستم بهداشتی کشور باشد.