بهداشت و درمان

حذف برخی آزمایش‌ها به دلیل نبود کیت؛ تعرفه‌ها با هزینه‌ها نمی‌خواند

شهروز همماتی ، رئیس انجمن علوم آزمایشگاه پزشکی ایران ، روز شنبه 19 آوریل در یک کنفرانس خبری در کنگره سالانه انجمن علوم آزمایشگاهی گفت: در یک سال گذشته که جامعه آزمایشگاه این کشور با چالش های بی شماری روبرو شده است ، از بحران ارز تا کمبود مجموعه های تخصصی و تخصصی در میان مشکلات حرفه ای علمی است.

وی با اشاره به کنگره علوم آزمایشگاهی از نهم تا 16 آوریل در مرکز کنفرانس رازی ، وی افزود: “همه فعالان علوم آزمایشگاهی در کنگره آینده حضور خواهند داشت.”

رئیس کنگره ادامه داد: در کنگره امسال سخنرانی از کشورهای مختلف حضور خواهد داشت. همچنین ، 5 شرکت مبتنی بر دانش در نمایشگاه جانبی کنگره ، آخرین دستاوردهای خود را در زمینه علوم آزمایشگاهی ارائه می دهند.

Hemmati گفت که این کنگره پیام واضحی را برای مقامات سیستم بهداشت و درمان این کشور حمل می کند. در حالی که آزمایشگاه های پزشکی بیش از 2 ٪ از تشخیص بیماری ها هستند ، سهم حرفه آزمایشگاهی با سلامت سیستم بهداشتی تنها 2 ٪ است.

وی گفت: “عدم هزینه در آزمایشگاه منجر به افزایش هزینه های سیستم سلامت خواهد شد.” دولت و وزارت بهداشت موظفند از آزمایشگاه ها حمایت کنند.

Hemmati ادامه داد: همه ما باید برای ساختن یک سیستم بهداشتی ، علمی و پایدار در کنار هم باشیم. همگام سازی

وی گفت ، با اشاره به فرار مغز در حرفه علوم آزمایشگاهی ، بسیاری از سرمایه های انسانی در زمینه علوم آزمایشگاهی به دلیل موانع خود در زمینه خود مجبور به مهاجرت شده است.

وی افزود: “انگیزه فارغ التحصیلان علوم آزمایشگاهی در کشور باید برای تسلیم فراهم شود.”

همماتی گفت: “یكی از موانع جدی برای خدمات با كیفیت ، تعرفه های كم است كه به طور مستقیم سلامت مردم را تهدید می كند.”

وی گفت: “آزمایشگاه قلب ضرب و شتم برای تشخیص بیماری است.”

رئیس انجمن علوم آزمایشگاه پزشکی ایران از حذف برخی آزمایشات به دلیل عدم وجود کیت خبر داد و گفت: “دستگاه های پیشرفته ای در آزمایشگاه های تشخیصی پزشکی وجود دارد که به دلیل کمبود کیت های مورد نظر معلول شده اند و عملا آزمایش مربوطه ندارند.”

وی افزود: هزینه کیت ها مطابق با افزایش تعرفه ها نیست و این باعث شده است که آزمایشگاه ها از آزمایشات دلسرد شوند. “

امیر حسن زارنی ، دبیر علمی کنگره ، همچنین گفت: “هیچ انجمن علمی موفق تر از دکترا در علوم آزمایشگاهی نیست و این ادعا را می توان از کنگره هایی که برگزار کرده است درک کرد.

وی افزود: برنامه های کنگره دکتری. در علوم آزمایشگاهی در تشخیص پزشکی ایران نیز مطابق با برنامه های بین المللی است.

زانی ادامه داد: “دیدگاه ما در مورد کنگره آینده تأکید بر استفاده از فناوری های جدید در حرفه آزمایشگاهی تشخیص پزشکی است.”

وی گفت: “ما در آینده می خواهیم به سیستم هماهنگ آزمایشگاههای تشخیصی پزشکی برسیم که قادر به ارائه آنچه پزشک در مدت زمان کوتاهی درخواست می کند را برای وی فراهم می کند.”

زارنی گفت: آزمایشگاههای نسل بعدی از آزمایشگاههای اطلاعاتی مصنوعی خواهند بود و این تغییرات اساسی در ایران دنبال می شود.

وی افزود: “پزشکی فرد -جهت دار یکی از مباحث مورد بحث در حرفه علوم آزمایشگاهی است و در آینده شاهد تغییرات زیادی در آزمایشگاههای تشخیصی پزشکی خواهیم بود.”

Gholamreza Hamza Leu ، دبیر اجرایی کنگره ، گفت: “در شرایط فعلی که بیماری های غیر واگیر در حال گسترش است ، نیاز به خدمات آزمایشگاهی افزایش می یابد.”

وی گفت: “آزمایشگاه ، با استفاده از علم و فناوری ، در دهه آینده دچار تغییرات اساسی خواهد شد و می تواند داروهای پیشگیری و فعال را ترغیب کند.”

حمزه لو ادامه داد: آزمایشگاه می تواند به سیستم بهداشتی کشور در تشخیص بیماری ها کمک کند و دکترای علوم آزمایشگاهی راه را پیش می برد.

وی افزود: “در کنگره آینده ، ما با این محورها سر و کار خواهیم داشت و سعی خواهیم کرد شرکت کنندگان در کنگره را با پیشرفت های جدید معرفی کنیم.”

فریبا شیگان ، مدیر کنگره ، گفت: “شانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره ملی بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران برای ارتقاء سطح علمی شرکای علوم آزمایشگاهی برگزار می شود.”

وی افزود: شرکای علوم آزمایشگاهی خط مقدم تشخیص بیماری هایی هستند که انتظار می رود بیشتر و بیشتر در سیستم بهداشتی کشور باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا