سلامت خانواده

چه سنی پیر است؟

این مطالعه ، که در مجله علمی PNS منتشر شده است ، بر اساس تجزیه و تحلیل داده های تصویربرداری مغز بیش از 1800 نفر بین 1 تا 2 سال انجام شده است.

محققان نوشتند: “محققان نتایج این مطالعه را توضیح می دهند:” شبکه های مغزی نه تنها در طول زندگی ناپایدار می شوند ، بلکه این تغییرات یک فرایند غیرخطی دارند و از دهه چهارم زندگی ، علائم مداوم پیری مغز ظاهر می شود. “به گفته آنها ، مغز انسان در سن شش سالگی با روند پیری سریع روبرو است و در سن شش سالگی ، این روند شدیدتر است ، اما در نهایت روند پیری در پنج سالگی تثبیت می شود.

کمبود انرژی در سلولهای مغزی پس از 5 سالگی

پیش از این ، برخی تحقیقات نشان داده اند که روند پیری ممکن است مربوط به کاهش انرژی مورد نیاز برای انتقال پیام های عصبی به مغز باشد. یافته های جدید نشان می دهد که افت انرژی از حدود 40 سال شروع می شود و احتمالاً با مقاومت به انسولین همراه است.

پس از این سن ، سلولهای مغزی همچنان به کار خود ادامه می دهند ، اما برای تنظیم قند خون به انسولین بیشتری نیاز دارند.

پروفسور واجیکا پارودی ، رئیس مطالعه و استاد دانشگاه استونی بروک گفت: “به همین دلیل ، تأمین سوخت جایگزین در این دوره حساس می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند.” دانشگاه استونی بروک می گوید کتون نوعی سوخت مغز است که نورون ها می توانند بدون نیاز به انسولین مصرف کنند.

امیدوارم که با آلزایمر رفتار کنید

در یکی از آزمایشات در همان مطالعه ، محققان تأثیر کتون را در مقایسه با گلوکز بررسی کرده اند. نتایج نشان می دهد که کتون ها توانسته اند شبکه های مغز تخریب شده را ادغام کنند. این یافته ها می تواند پایه و اساس رویکردهای جدید برای جلوگیری از کاهش پتانسیل شناختی ناشی از پیری و همچنین بیماری های مخرب سلولهای مغزی مانند آلزایمر باشد.

Botvand Antal ، محقق ارشد تحقیق می گوید: “این یک تغییر اساسی در رویکرد ما برای پیشگیری از پیری مغز است.” “به جای انتظار برای ظاهر شدن علائم اختلال شناختی ، می توانیم افراد را از طریق نشانگرهای عصبی-مکعیکی در معرض خطر قرار دهیم و در همان دوره حساس عمل کنیم.”

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا