مزایای مصرف دانه چیست؟

دانه های چیا سرشار از فیبر ، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا -3 هستند و مصرف این مواد مغذی فواید سلامتی زیادی دارد. به عنوان مثال ، از آنجا که بذر چیا از نظر فیبر محلول بسیار زیاد است ، به بهبود هضم و تقویت عملکرد روده کمک می کند و همچنین از مشکلات دستگاه گوارش مانند یبوست جلوگیری می کند و ما در مورد دیگر مزایای مصرف دانه های چیا بحث خواهیم کرد:
کاهش وزن
فیبر موجود در دانه چیا باعث می شود که مدت طولانی احساس پر شدن کنید و همچنین به تنظیم سطح قند خون کمک می کند که این نقش اساسی در فرآیند کاهش وزن دارد.
کیفیت خواب بهبود یافته
دانه چیا ترپتوفاننوعی اسید آمینه است که به هورمونهای بدن کمک می کند سروتونین و تولید ملاتونین ، که هر دو برای بهبود کیفیت خواب ضروری هستند.
هیدراته نگه داشتن بدن
دانه های چیا می توانند آب را تا 5 برابر وزن خود جذب کنند ، بنابراین مصرف به حفظ هیدراته بدن کمک می کند و همچنین با حفظ رطوبت و درخشش از سلامت پوست پشتیبانی می کند.
روند متابولیسم بدن را بهبود بخشید
دانه های چیا سرشار از مواد مغذی ضروری مانند پروتئین ، اسیدهای چرب امگا -3 و منیزیم هستند که به بهبود عملکرد عضلات و افزایش متابولیسم و همچنین خوردن این ماده مغذی در طول روز کمک می کنند.
کاهش التهاب و سم زدایی
دانه های چیا سرشار از آنتی اکسیدان ها و خاصیت ضد التهابی هستند که استرس اکسیداتیو را خنثی می کنند و التهاب را کاهش می دهند ، که برای افراد درگیر در درد مفاصل ، درد عضلات و التهاب مزمن مفید است. علاوه بر این ، مصرف دانه های چیا به سم زدایی بدن در هنگام خواب کمک می کند.
https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/diet/6-benefits-of-consuming-seed-seed-water-at–night/photostory/118843349.cms