سلامت خانواده

هیچ عرق گیاهی مصرف نکنید. شاید در آن متانول ، فلزات سنگین و سموم مختلف

روشهای کاذب ، غیر استاندارد و سودآور تولید و همچنین عدم کاشت ، برداشت و نگهداری گیاهان دارویی ، دلیل اصلی کم و زیاد متانول ، باقیمانده فلزات سنگین یا آلودگی های سمی ، باکتریایی و میکروبی در بسیاری از گیاهان است.

در حالی که محققان بر لزوم نظارت مستمر در مورد چگونگی تولید عرق سبزیجات به دلیل عرضه و تقاضای قابل توجه این محصولات در کشور تأکید کردند ، تولیدکنندگان گیاه می گویند که علیرغم این واقعیت که سازمان غذا و داروی موظف است بر تولید محصولات غذایی نظارت کند ، نه تنها حضور بازرسان و سرپرستان. می توان آن را خریداری کرد ، کیفیت و سلامت انواع داروهای گیاهی موجود در بازار باید تردید شود.

متانول و انواع آلاینده ها در داروهای گیاهی به دلیل نظارت شدید بر نظارت

آقای میم صاحب یک آتاری بزرگ در شمال تهران است. تاریخ این آتاری به دو نسل قبل از تولد آقای میم باز می گردد ، و آقای میم ، نسل سوم خانواده Attar ، برای تکمیل دانش خود به دانشگاه رفت و فارغ التحصیل مهندسی گیاهان دارویی است.

داروهای گیاهی که در این آتاری ارائه می شود همه از یک تولید کننده ویژه هستند و نسبت به محصولات مشابه در آتاری گران تر هستند. توضیح دلیل قیمت های بالا کیفیت و کیفیت را به همراه دارد ، و در اینجا جایی است که جوان Attar ادعا می کند که بسیاری از داروهای گیاهی موجود در بازار غیر استاندارد ، غیر استاندارد ، آلوده به سموم و مضر برای سلامتی هستند.

“هر یک از قند (فروکتوز) همچنین باید اتانول (اتیل الکل) تولید کند. قند موجود در گیاه علت رشد گیاه است. متانول (الکل چوب یا متیل الکل) هم با فعالیت متابولیک گیاهان تولید می شود و هر دو با استفاده از سوء رفتار و تعریق. رشد ، به همین دلیل در بسیاری از مناطق کشور ، اتانول یا متانول برای رشد سریعتر یا باروری روی گیاه می پاشید.

برخی از گیاهان ، مانند خارش ، شنبلیله ، رازیانه ، آنیس ، یونجه و دارچین ، بالاترین مقدار متانول طبیعی را دارند و هنگام عرق کردن ، باید این ویژگی های طبیعی گیاهان را در نظر بگیریم ، اما متأسفانه بسیاری از تولید کنندگان گیاهی به این خاصیت توجه نمی کنند و هیچ گیاهی ندارند. میزان متانول در شیرین کننده های گیاهی مستقیماً با روند تولید مرتبط است.

هنگامی که یک تولید کننده صفر را پاک نمی کند و با چوب و ساقه خود جوش می خورد ، باید در عرق متانول باشد زیرا جوشاندن چوب منجر به تولید متانول می شود. بسیاری از داروهای گیاهی در کشور ، برخلاف ادعای تولید کنندگان ، حاوی مواد افزودنی هستند و ناخالصی های عرق را می توان از قیمت این محصولات درک کرد. در حال حاضر ، هر کیلو هل بیش از 3 میلیون تومانس است و هر کیلو گل گاو حدود 2 میلیون تومان است ، چگونه می توان یک لیتر از هارداموم عرق 1 لیتری را کارت و یک لیتر عرق گاو کمتر از 100،000 تومانس گرفت ، در حالی که بسته بندی حدود 50،000 تومانس در لیتر است؟ دلیل تولید داروهای گیاهی با کیفیت پایین ، ضعف شدید روند عرق و جهل بازرسان از عرق مناسب است. “بیشتر بازرسان که به کارگاه های عرق می روند فقط به تمیز کردن دیوار و کف کارگاه توجه می کنند و نمی دانند که عوارض جانبی سلامت مصرف کننده چه چیزی دارای قالب ، فاسد یا آلوده به خاک ، چوب و حشرات است.”

آقای H – GH مدیرعامل یک شرکت دارویی گیاهی و یک متخصص گیاهان گیاهی است. این مهندس کشاورزی سخنان جوان Attar را رد نمی کند ، اما با جملات علمی و بالغ تر ، نگرانی در مورد خطر تولید و تهیه عرق های سبزیجات آلوده و مسموم را بیان می کند.

“تعریق یا خشک شده یا گیاه بیشتر است. وظیفه ما با گیاه بیشتر شناخته شده است زیرا دارای احتباس طبیعی است ، اما گیاه خشک باید چند ساعت قبل از عرق کردن خیس شود ، یک بار شسته شود و دوباره خیس شود و دوباره به مرحله عرق شدن برسد و سپس به مرحله عرق شدن برسد.

بیشترین خطر بی توجهی به تعریق ، وجود متانول در عرق است ، در حالی که مطابق با روش صحیح ، میزان متانول غیر طبیعی ، که در واقع چوب و الکل کشنده است ، نزدیک به صفر خواهد بود. بی اعتنایی به تمیز کردن بافت چوبی برخی از گیاهان یا استفاده از گیاه فاسد یا یک گیاه غیر خشک که به مرحله تخمیر می رسد ، در هنگام تعریق متانول تولید می کند. زمان خیساندن گیاهان دارویی واضح و بسیار محدود است. عرق به دست آمده از گیاهی که به جای 8 ساعت در آب خیس شده است ، احتمالاً مسموم و پوسیده است. یک گیاه مرطوب و تخمیر شده که باید هم از نظر رنگ و هم در روغن ضروری از بین برود ، اما شخص یا سودآوری از همان گیاه برای تعریق استفاده می کند. ”

آقای سین ، مسئولیت فنی یک شرکت روغن گل رز و روغن گل محمد و ادعا می کند که از استفاده از هرگونه مواد شیمیایی در خاک و آب 100 هکتار تحت نظارت شرکت ممنوع است.

آقای سین ادعا می کند که گل رز تولید شده توسط این شرکت دارای گواهی ارگانیک از اتحادیه اروپا است و تجدید این گواهی بستگی به نمونه گیری سالانه خاک مزرعه و تأیید مقادیر صفر یا نزدیک به صفر سموم دفع آفات در خاک یا گل و جوانه ها دارد و شرایط تولید و کیفیت نهایی محصول را بررسی می کند. آقای سین گفت: “تعداد شیرین کننده های ارگانیک در ایران تعداد انگشت شماری است و در عوض ، ما تعداد زیادی ظروف داریم.” کود و کود مجاز یا غیرمجاز ، علاوه بر جلوگیری از سموم گیاهی ، رشد گیاه را تسریع کنید و دلیل اصلی استفاده از سموم و کودها قیمت این مواد سمی در برابر سود قابل توجهی در اسرع وقت است. کود اوره یکی از کودهایی است که رشد گیاه را تسریع می کند و حجم گل ها را افزایش می دهد ، اما گیاه تغذیه شده با کود اوره دیگر گیاه آلی نیست.

سامینو سالهاست که در جهان منسوخ شده است ، اما هنوز هم در ایران قاچاق شده است ، از جمله سموم دفع آفات محبوب در بین کشاورزان. تغییر الگوی کشت به دلیل ضرر ، یکی دیگر از دلایل آلودگی شیرین کننده های گیاهی است. کشاورز ، که تا یک سال پیش سیب زمینی یا گندم را به قتل رساند ، زمین خود را با کود یا سموم غیرمجاز یا آب آلوده به مقدار زیادی نیترات ، امسال ، در همان سرزمین ، کاسنی یا بومادران یا شاترا تغذیه کرد ، در حالی که بقایای کود ، خاک و آب در خاک و آب ادامه خواهد یافت. آفات گاهی اوقات تا 5 سال در زمین های کشاورزی و خاک باقی می مانند. “

21302

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا