سلامت انسان تحت تأثیر اعماق ذهن

احساسات منفی مانند استرس ، اضطراب و عصبان کورتیزول و باعث افزایش آدرنالین و همچنین تحریک مغز و کاهش توانایی غلظت ، حافظه و تصمیم گیری می شود و چنین اختلالات به طور کلی ممکن است بر سلامت روانی و جسمی تأثیر بگذارد.
سیستم دستگاه گوارش به شدت تحت تأثیر احساسات منفی قرار می گیرد و استرس و اضطراب می تواند اسید معده را افزایش داده و حرکت طبیعی روده را تغییر دهد. اینها ممکن است منجر به مشکلاتی مانند سوء هاضمه ، زخم و زخم معده شود و علاوه بر این ، تحریک سیستم عصبی خودمختار به دلیل اضطراب و عصبانیت ، باعث عملکرد دستگاه گوارش و عملکرد دستگاه گوارش شود.
به طور کلی ، استرس مداوم می تواند ضربان قلب و فشار خون را افزایش دهد ، که عامل اصلی بیماری قلبی عروقی است ، که نه تنها خطر انفارکتوس میوکارد را افزایش می دهد ، بلکه می تواند باعث انقباض عروق و کاهش جریان خون به بدن شود ، به خصوص در ترکیب با اضطراب و عصبانیت.
احساسات مانند ناراحتی و استرس می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند و در چنین شرایطی بدن کمتر قادر به مقابله با بیماری ها و عفونت ها است و افزایش سطح هورمونهای استرس می تواند باعث کاهش تولید سلولهای ایمنی و ایجاد عفونت و بیماری در برابر عفونت ها و بیماری ها شود. خود ایمنی آسیب پذیرتر است ، و این تأثیرات اهمیت کنترل احساسات منفی را برای حفظ سلامت کلی بدن نشان می دهد.
تأثیر استرس و اضطراب بر سیستم دستگاه گوارش / افزایش ترشح اسید معده در دستیابی به اضطراب مداوم
بهنام یوسفیان ، پزشک و متخصص طب سنتی در طب سنتی ، استرس و اضطراب به عنوان عواملی شناخته می شوند که می توانند تأثیر منفی بر سیستم گوارشی داشته باشند و به گزارشگر IMNA می گویند: این عوامل معمولاً باعث افزایش خشکی در بدن می شوند که می تواند منجر به اختلالات مانند یبوست و خشکی روده شود و همچنین می تواند اضطراب بدن را متعادل کند.
وی می افزاید: با اشاره به تأثیر عصبانیت و عصبانیت بر عملکرد کبد و کیسه صفرا ، وی می افزاید: عصبانیت و عصبانیت به طور مستقیم با عملکرد کبد و کیسه صفرا مرتبط است و این احساسات منجر به افزایش گرما در بدن و اختلال در عملکرد کبد می شود ، که در نهایت می تواند منجر به مشکلاتی از قبیل سوء هاضمه ، حالت تهوع و تهوع شود.
پزشک و متخصص طب سنتی با بیان اینکه اضطراب مداوم در طب سنتی به عنوان یکی از عوامل با استعداد زخم معده و زخم های اثنی عشر در نظر گرفته شده است: این می تواند ترشح اسید معده را افزایش دهد ، که به تدریج منجر به آسیب به لایه های داخلی دستگاه گوارش می شود ، که در صورت ادامه اضطراب می تواند زخم هایی را ایجاد کند که نیاز به مراقبت جدی دارند.
سندرم روده تحریک پذیر به دنبال استرس و اضطراب / درمان استرس و اضطراب در طب سنتی
Yousefian همچنان به اثرات منفی عصبانیت بر دستگاه گوارش و روده اشاره می کند: عصبانیت و عصبانیت منجر به افزایش گرمای معده و اختلال در هضم می شود ، که می تواند گازهای شدید دستگاه گوارش و نفخ ایجاد کند و در موارد شدیدتر می تواند منجر به اسهال یا حتی التهاب در روده ها شود.
وی گفت: “این اختلال می تواند منجر به اختلال در خلق و خوی روده شود ، که ممکن است منجر به تشدید خشکی یا گرما در این قسمت از بدن شود.”
پزشک و متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: درمان استرس و اضطراب از منظر طب سنتی شامل استفاده از گیاهان آرام بخش مانند گل و چشمه ها است و از غذاهای بسیار گرم و خشک جلوگیری می کند: با تنفس و خوردن غذاها می توان کنترل عصبانیت و عصبانیت را حفظ کرد.
تأثیر عصبانیت در افزایش ضربان قلب و فشار خون / افزایش ترشح کورتیزول و آدرنالین در جستجوی استرس شدید
سومایه طاهری ، روانشناس خانواده و مشاور وی با اشاره به تأثیر عصبانیت بر عملکرد قلب و سیستم گردش خون ، با بیان اینکه عصبانیت می تواند منجر به افزایش ضربان قلب و فشار خون شود ، می گوید: این حالت استرس زا باعث انقباض رگ های خونی می شود و خطر را افزایش می دهد. ناراضی بیماری قلبی عروقی مانند انفارکتوس میوکارد و عصبانیت مداوم نیز ممکن است با التهاب در بدن همراه باشد که این امر تأثیر منفی بر سیستم گردش خون دارد.
وی گفت: استرس شدید می تواند فعالیت سیستم عصبی مرکزی را افزایش دهد و در نتیجه هورمونهای استرس مانند کورتیزول و آدرنالین بیش از حد ترشح شده است ، و افزود: این پاسخ فیزیولوژیکی طولانی مدت می تواند عملکرد مغز را مختل کند ، غلظت و حافظه را کاهش داده و خطر بیماری های روانی را افزایش دهد.
روانشناس و مشاور خانواده به تأثیر اضطراب بر عملکرد دستگاه گوارش اشاره کردند و اظهار داشتند که اضطراب مداوم می تواند عملکرد دستگاه گوارش را مختل کند: این معمولاً منجر به مشکلاتی مانند سندرم روده تحریک پذیر ، افزایش اسید معده و زخم های دستگاه گوارش و اضطراب می شود.
تضعیف سیستم ایمنی بدن با احساسات منفی مانند عصبانیت و استرس
طاهری همچنان می گوید که احساسات منفی مانند عصبانیت و استرس توانایی سیستم ایمنی بدن را کاهش می دهد: افزایش سطح هورمونهای استرس می تواند تولید سلولهای ایمنی را مختل کرده و بدن را در برابر عفونت ها و بیماری های مختلف آسیب پذیر کند و این سیستم ایمنی ممکن است خطر خطر را افزایش دهد. ناراضی به بیماری ها خود ایمنی همچنین
“این ممکن است اکسیژن رسانی به بافت بدن را کاهش داده و بر سلامت عمومی تأثیر منفی بگذارد و در موارد شدیدتر ، حملات می تواند کاهش یابد وحشت اضطراب می تواند سیستم تنفسی را به طور جدی مختل کند.
روانشناس و مشاور خانواده خاطرنشان كردند كه عصبانیت ، استرس و اضطراب باعث استرس عضلات می شود و ممکن است دردهای مزمن مانند سردرد باشد تنش و درد گردن و کمر منجر می شود ، و می افزاید: انقباض عضلات در پاسخ به احساسات منفی می تواند باعث کاهش کیفیت زندگی و مختل عملکرد روزانه آنها شود و تکنیک های مدیریت استرس مانند یوگا و تمرینات مراقبه می تواند به کاهش این علائم کمک کند.
در این میان ، اضطراب و استرس معمولاً باعث تنگی نفس و اختلالات تنفسی می شود ، که ممکن است اکسیژن رسانی به بافتهای بدن را کاهش داده و عملکرد طبیعی دستگاه تنفسی و حملات را مختل کند وحشتبه دلیل اضطراب شدید ، حتی می تواند به طور جدی بر دستگاه تنفسی تأثیر بگذارد و باعث آسیب طولانی مدت شود.
عصبانیت و اضطراب می تواند باعث مشکلات شدیدتر در دستگاه گوارش شود و افزایش استرس شکم و تغییر در حرکت روده ممکن است باعث سندرم روده تحریک پذیر یا مشکلاتی مانند یبوست یا اسهال شود و این اثرات می تواند کیفیت زندگی فرد را تا حد زیادی کاهش داده و نیاز به درمان جدی داشته باشد.
احساسات منفی به طور معمول باعث کاهش کیفیت خواب می شود و استرس و اضطراب ممکن است فرد در بی خوابی را تحت تأثیر قرار دهد ، که اثرات منفی بیشتری بر بدن دارد و کمبود خواب می تواند بر سلامت کلی بدن و خطر تأثیر بگذارد. ناراضی بیماریهای مزمن را افزایش دهید.
احساسات منفی به طور کلی می تواند بر همه سیستم های بدن تأثیر بگذارد ، بنابراین مدیریت و کاهش این احساسات ، با استفاده از تکنیک هایی مانند مراقبه ، ورزش و سبک زندگی سالم ، برای حفظ سلامت بدن و تعادل احساسات و افزایش توانایی کنترل احساسات نه تنها در سلامت جسمی بلکه در بهبود کیفیت زندگی ضروری است.