درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس ها الزامی است

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، Heshmatullah Razavi ، رئیس سازمان غذا و داروی مواد غذایی و داروی ، گفت که میزان گوشت مورد استفاده در محصولات گوشتی یکی از مهمترین شاخص های کیفیت این محصولات است و می گوید که گوشت درج شده است. این تعداد نشان می دهد که از گوشت واقعی در ترکیب محصول چقدر استفاده می شود.
وی افزود: با اشاره به اینکه کیفیت این محصولات به طور مستقیم با میزان گوشت مصرفی مرتبط است ، وی افزود: محصولاتی که کمتر از 40 ٪ گوشت دارند ، عمدتاً از ترکیباتی مانند آرد ، سویا ، روغن و مواد افزودنی تشکیل شده و دارای ارزش غذایی کمتری هستند. محصولاتی که بین 40 تا 60 درصد گوشت دارند از کیفیت متوسط برخوردار هستند و محصولاتی که بیش از 60 درصد گوشت دارند در صورت تولید توسط واحدهای مجاز و معتبر ، برای پروتئین مناسب تر هستند.
رئیس سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با تأکید بر نقش نظارتی سازمان غذا و دارو گفت: “گوشت مصرف شده در این محصولات باید از کشتارگاه های مجاز و مصوب تهیه شود.” استفاده از تاریخ ها یا خارج از زنجیره مجاز ، یک تخلف است و با واحدهای قانونی برخورد می شود.
وی افزود: همراه با گوشت ، مواد دیگری مانند نیتریت سدیم ، فسفات ، نشاسته و طعم دهنده ها در این محصولات وجود دارد که باید در محدوده مجاز استفاده شود. کارشناسان سازمان غذا و داروی با بازرسی و نمونه برداری دوره ای ، ترکیب ، برچسب و ایمنی این محصولات.
رئیس بخش مواد غذایی و محصولات سازمان غذا و دارو از مردم خواست تا این نوع محصولات گوشتی را در گروه های حساس مانند درصد گوشت ، مجوز ، مجوزهای تولید ، تاریخ تولید ، شرایط نگهداری و علائم سلامتی معتبر برای گروه های حساس مانند کودکان محدود و مصرف کنند.
به گفته وی ، منابع پروتئینی تازه مانند گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و حبوبات هنوز یک انتخاب سالم برای مصرف روزانه است.