سلامت خانواده

صنایع غذایی یکی از ظرفیت های اصلی تحقق شعار سال 2 است

عبدالحیم بهفر گفت: “سرمایه گذاری هدفمند در صنایع غذایی می تواند نقش اساسی در ارتقاء شاخص های بهداشتی ، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش وابستگی به واردات داشته باشد.”

وی افزود: مدیر کل محصولات غذایی و نوشیدنی ، با تدوین دستورالعمل های تخصصی ، طراحی سیستم های نظارت و هماهنگی با دانشگاه های پزشکی این کشور ، مسیر واحدهای تولیدی را در صنعت محصولات غذایی تسهیل کرده و کیفیت و ایمنی محصولات را در دستور کار قرار داده است.

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با اشاره به ظرفیت مشاغل خانگی و کارگاه های کوچک در صنایع غذایی ، اظهار داشت: این فعالیت ها ، به ویژه در مناطق کمتر از آنچه که می تواند نقش مهمی در توانمندسازی اقتصادی خانوارها داشته باشد ، و متقاضیان مشاغل خانگی ابتدا باید صنعت مواد غذایی را دریافت کنند.

بهار متقاضیان کارگاه های کوچک در صنایع غذایی همچنین می توانند پس از مطالعه دستورالعمل های مربوطه در وب سایت سازمان غذا و دارو ، از سیستم TTAC پیروی کنند.

وی تأکید کرد: نظارت دقیق بر روند تولید و بسته بندی در صنعت محصولات غذایی ، خط قرمز مدیر کل است ، پشتیبانی از تولید به معنای زمانی است که محصول نهایی ایمن و کیفیت خوب ، حمایت از سرمایه گذاری در صنایع غذایی ، همراه با استفاده از فناوری های جدید ، ارتقاء بازرسی ها و آموزش مداوم فعالان ما باشد.

مدیر سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با تأکید بر اهمیت سرمایه گذاری در صنایع غذایی ، گفت: “این صنعت یکی از ظرفیت های اصلی تحقق شعار سال ، ترویج بهداشت عمومی و تقویت ایمنی مواد غذایی در کشور است.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا