اخبار سلامت

نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا

عبدالحیم بهفار بر اهمیت سرمایه گذاری در صنایع غذایی تأکید کرد: “این صنعت یکی از ظرفیت های اصلی تحقق شعار 1404 رهبری ، ارتقاء بهداشت عمومی و تقویت ایمنی مواد غذایی در کشور است.” توجه به مشاغل خانگی و کارگاه های کوچک همچنین می تواند نقش مهمی در رشد تولید و توانمندسازی اقتصادی خانوارها داشته باشد.

وی گفت: “سرمایه گذاری هدفمند در صنعت محصولات غذایی می تواند نقش اساسی در ارتقاء شاخص های بهداشتی ، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش وابستگی واردات داشته باشد.” این مکان در اقتصاد بهداشتی کشور جایگاه ویژه ای دارد و توسعه آن تأثیرات ملموس بر رونق عمومی خواهد داشت.

مدیر کل محصولات سازمان غذا و داروی اضافه کرد: “مدیر کل محصولات غذایی و مواد مخدر دستورالعمل های تخصصی ، طراحی سیستم های نظارتی و هماهنگی با دانشگاه های پزشکی این کشور ، تسهیل مسیر واحدهای تولیدی در صنعت محصولات غذایی و بهبود کیفیت و ایمنی محصولات را تدوین کرده است.”

وی با اشاره به ظرفیت مشاغل خانگی و کارگاه های کوچک در صنعت محصولات غذایی ، گفت: این فعالیت ها ، به ویژه در مناطق کمتر از حد مجاز ، می تواند نقش موثری در توانمندسازی اقتصادی خانواده ها داشته باشد. متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت محصولات غذایی ابتدا باید نامه ای از سازمان کشاورزی جهاد استان دریافت کنند و سپس با مراجعه به سازمان غذا و داروی دانشگاه مربوطه ، روند قانونی و بهداشتی را طی کنند.

Behfar ادامه داد: متقاضیان کارگاه های کوچک در صنایع غذایی همچنین می توانند از طریق سیستم TTAC برای به دست آوردن کد نظارت از طریق سیستم TTAC و پیگیری سازمان غذا و داروی استفاده کنند.

وی تأکید کرد: نظارت دقیق بر روند تولید و بسته بندی در صنعت محصولات غذایی ، خط قرمز اداره کل است. پشتیبانی از تولید به معنای زمانی است که محصول نهایی ایمن و کیفیت خوبی داشته باشد.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا