سلامت خانواده

بهترین ادویه برای تقویت حافظه/ برای سلامت مغز چیست؟

تغذیه نقش بسیار مهمی در افزایش تمرکز ، هوش و حافظه دارد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که برخی از عادات غذایی و غذایی می توانند به بهبود عملکرد مغز کمک کنند. در اینجا برخی از این غذاها و تأثیرات آنها بر حافظه و تمرکز از آیدا نجفی ، یک تغذیه ارشد و رژیم غذایی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: برای تقویت حافظه ، توصیه می شود ماهی ها دو بار در هفته در رژیم غذایی قرار گیرند. ماهی هایی مانند ماهی قزل آلا و ساردین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامت مغز ضروری هستند. این چربی ها به بهبود حافظه و جلوگیری از زوال عقل کمک می کند. اگر امکان پذیر نیست ، گاهی اوقات می توانید با مشاوره پزشک از مکمل های امگا -3 استفاده کنید.

روزانه سبزیجات و آجیل های تازه را در رژیم غذایی بخورید ، سبزیجات مانند کلم بروکلی ، اسفناج و بادام دارای ویتامین E و فولات هستند که به بهبود عملکرد و حافظه کمک می کند. میوه هایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند ، مانند انواع توت ها ، به ویژه ذغال ، به کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود ارتباط عصبی کمک می کنند.

بهتر است قهوه را در برنامه روزانه خود قرار دهیم. از آنجا که کافئین و آنتی اکسیدان های قهوه می توانند آگاهی و تمرکز را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری های عصبی را کاهش دهند.

توصیه می شود چای را با شکلات تلخ بخورید! از آنجا که شکلات تلخ حاوی فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها است که به بهبود جریان خون به مغز کمک می کند و حافظه را تقویت می کند.

کورکومین در زردچوبه دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که می تواند به بهبود حافظه و کاهش خطر آلزایمر کمک کند.

حتماً روزانه آب کافی داشته باشید. مصرف آب کافی برای حفظ عملکرد مغز بسیار مهم است ، زیرا مغز از 2 ٪ آب تشکیل شده است.

تغذیه مناسب می تواند تأثیر بسزایی در حافظه و تمرکز داشته باشد. از جمله غذاهای مفید در رژیم غذایی شما و پایبندی به یک سبک زندگی سالم می تواند به بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک کند.

233217

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا