مطالعات جدید: شیرین کننده های مصنوعی مغز را فریب می دهند!

شیرین کننده های مصنوعی Socrallase ، که توسط نام تجاری Splanda فروخته می شود ، به گفته خبرنگار اجتماعی TASNIM ، یک مشکل بالقوه بالقوه بهداشتی را مرتبط کرده و آن را در فعالیت مغز مؤثر در نظر گرفته اند.
به گفته علم الرارات ، نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که وقتی گروهی از 75 بزرگسال حاوی سوکارالوز جریان خون را به هیپوتالاموس افزایش می دهند ، هیپوتالاموس بخشی از مغز است که به کنترل اشتها و تمایل به غذا کمک می کند.
در مقابل ، هنگامی که همان شرکت کنندگان نوشیدنی حاوی ساکارز (که قند معمولی است) نوشیدند ، اثر نزولی روی گرسنگی مشاهده شد زیرا سطح گلوکز افزایش یافته و این با کاهش جریان خون به هیپوتالاموس همراه بود.
دو ساعت پس از نوشیدن ساکارز ، شرکت کنندگان گزارش دادند که سطح گرسنگی آنها به طور قابل توجهی پایین تر از زمانی است که نوشیدنی حاوی نوشیدنی مصرف کرده است.
این یافته ها ، که به دنبال تحقیقات اولیه در مورد جوندگان است ، نشان می دهد که شیرین کننده های غیر کالری ممکن است در کاهش وزن طولانی مدت مفید نباشند یا تمایل قند را کاهش دهند. در حقیقت ، به نظر می رسد که این شیرین کننده ها نحوه ارتباط هیپوتالاموس با سایر قسمت های مغز را تغییر می دهند.
ساكرال ها 600 برابر شیرین تر از ساكروز (قند معمولی) است اما کالری ندارد. نویسندگان این مطالعه توضیح می دهند که این ممکن است باعث عدم تطابق بین “انتظارات بدن از کالری و انرژی واقعی” شود.
بر خلاف مصرف واقعی قند ، مصرف سوکارالوز باعث افزایش سطح گلوکز یا هورمون هایی مانند انسولین نمی شود که به کنترل سطح قند خون کمک می کند.
آلانا توضیح می دهد: “بدن از این هورمون ها برای آگاهی از مغز به کالری مصرف شده برای کاهش گرسنگی استفاده می کند. سوکلها چنین تاثیری نداشتند و تفاوت در واکنش های هورمونی به سوکرالز بیشتر از قند مشاهده شد.”
این مطالعه نشان می دهد که شیرین کننده های مصنوعی می توانند مغز شما را فریب دهند تا گرسنه تر شوند.
پایان پیام/