سلامت خانواده

نکات غذایی را در مورد سفر جدی بگیرید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

خدیجه حمیدیان گفت: “مسافران باید از مصرف غذاهای قابل فساد مانند گوشت خام ، تخم مرغ و خامه ای که به سرعت در شرایط نامناسب خراب می شوند ، خودداری کنند.” این غذاها می توانند سلامت مردم را تهدید کنند و باعث بیماری های دستگاه گوارش و سایر مشکلات بهداشتی شوند.

وی گفت: “به جای غذاهای قابل خراب شدن ، از ماندگاری بالایی استفاده کنید.” نان ، پنیر ، میوه های خشک و سایر زمان های طولانی برای ذخیره سازی بهترین گزینه ها برای سفرهای طولانی است. علاوه بر ماندگاری زیاد ، این غذاها به راحتی در شرایط مختلف نگهداری و مصرف می شوند.

حمیدیان همچنین بر اهمیت استفاده از ظروف غذایی مناسب تأکید کرد و گفت که استفاده از یخبندان و جعبه ها برای حمل و نقل مواد غذایی می تواند به حفظ سلامت مواد غذایی کمک کند. این ظروف به حفظ دما و شرایط ذخیره مواد غذایی و جلوگیری از فساد آنها کمک می کند.

وی افزود: “آب آشامیدنی سالم و غذاهای خانگی امن ترین گزینه ها برای سفر هستند و مسافران باید از خرید غذاهای مشکوک جاده ای ، به ویژه بوی کنسرو شده خودداری کنند یا طعم آنها را تغییر داده اند.”

حمیدیان تأکید کرد: مسافران باید از مصرف غذاهایی که نامناسب هستند خودداری کنند. غذاهای باز ذخیره شده در دمای اتاق می تواند خطرات سلامتی را برای مصرف کنندگان به همراه آورد. بنابراین ، توصیه می شود که فقط از غذاهای بسته بندی شده و بهداشتی برای حفظ سلامتی استفاده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا