مراقبت از “غذاهای ارزان خانه” – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محسن فرهادی ، معاون فنی مرکز وزارت بهداشت و محل کار ، به خبرنگار Mehr گفت: “برنامه ویژه نظارت بر بهداشت و بهداشت نوروز در ماه مقدس ماه رمضان آغاز می شود و تا 5 آوریل ادامه خواهد یافت. براساس آخرین گزارش ها ، تاکنون 1800 بازرسی در بخش های مختلفی انجام شده است.
با توجه به گزارش عملکرد تا پایان اول آوریل ، وی گفت: بازرسی از مراکز تأمین مواد غذایی: 2،800 فروشگاه مواد غذایی از جمله هتل ها ، حقوق بازنشستگی ، مراکز گردشگری و آرایشگاه و بازرسی از سایت های بین رشته ای و خدمات بین رشته ای وجود داشته است.
فرهادی خاطرنشان کرد: نمونه گیری مواد غذایی 1800 ، کنترل کیفیت آب 1800 ، بازرسی از مراکز اسکان 1800 ، اقدام قانونی و برخورد با متخلفان در هشدارهای کتبی 1600 نفر بود ، و اشاره به متخلفین ، یک و نیمی از کنترل های بهداشتی و با استفاده از اژدهای کنترل شده با استفاده از تجهیزات قابل بررسی ، از نظر تجهیزات محیطی قابل بررسی انجام شده است.
وی ادامه داد: تعداد نیروهای اجرایی این پروژه در اجرای پروژه ، 1600 تیم بازرسی و بیش از 6000 بازرسی موبایل فعال است. همچنین حدود هزار نفر در پروژه های مربوط به این پروژه مشغول به کار هستند. این پروژه با هدف اطمینان از سلامتی شهروندان و مسافران نوروز و نظارت بر سلامت در حال اجرا است.
هشدار در مورد مراکز تأمین مواد غذایی غیرمجاز در طول نوروز
معاون معاون فنی مرکز بهداشت و درمان و محیط کار گفت: “کلیه رستوران ها ، مراکز گردشگری و مکان های بین رشته ای با مجوز تجاری معتبر و کارت بهداشتی تحت نظارت مستقیم دستگاه های نظارتی از جمله اتاق صنفی و بازرسان بهداشت هستند.” این مکان ها سالها در خدمت مردم بوده و فعالیت های قانونی دارند ، اما در مقابل ، فروشندگان موقت و دوره ای که بدون مجوز رسمی غذا تهیه می کنند ، هیچ تصویب بهداشتی ندارند. این شامل افرادی است که غذای خانگی را در طول جاده ها ، به ویژه مسیرهای شمالی و مناطق تفریحی ارائه می دهند ، از اتومبیل های شخصی (مانند صندلی عقب) برای فروش مواد غذایی و فاقد مجوز تجارت و نظارت بر سلامت استفاده می کنند.
فرهادی ادامه داد: مسافران از خرید مواد غذایی از فروشندگان و مراکز غیرمجاز خودداری می کنند. از آنجا که هیچ نظارت بر سلامت این افراد وجود ندارد و مصرف مواد غذایی غیر مصرف کننده می تواند خطرات جدی برای سلامتی شما ایجاد کند.
وی افزود: با وجود تلاش مداوم بازرسان بهداشت برای مقابله با فروشندگان مواد غذایی غیرقانونی ، فعالیت آنها هنوز هم چالش برانگیز است. ” بسیاری از این فروشندگان هویت نامشخصی دارند. نه کد ملی و نه کد پستی خاص ، که در صورت مسمومیت غذایی ، ردیابی و شناسایی آنها را دشوار می کند.
فروشندگان اینها را رعایت نمی کنند
“این افراد تحت نظارت سلامت نیستند و سلامت مواد غذایی آنها تأیید نمی شود. در صورت مسمومیت غذایی ، هیچ راهی برای شناسایی و پیگیری وجود ندارد ، برخی از این فروشندگان با ادعای” غذای ارزان خانه “نامشخص هستند ،
فرهادی خاطرنشان کرد: مردم باید با امتناع از خرید از مراکز غیرمجاز ، از سلامتی و خانواده های خود محافظت کنند. اگر این فروشندگان مشتری نداشته باشند ، به طور طبیعی ادامه آنها دشوار خواهد بود.