با این غذاها شروع نکنید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

مهشید چایچی ، معاون رئیس بهداشت پزشکی ایران و وزارت بهداشت مکمل ، در مورد اصول روزه و تغذیه مناسب در طب ایران به خبرنگار مهر گفت. اما اگر توصیه و سبک زندگی درستی نداریم ، روزه گرفتن نیز می تواند باعث ایجاد مشکلات سلامتی شود. به طور کلی ، مردم در ماه رمضان نیز باید غذاهایی را که برای خلق و خوی مناسب هستند مصرف کنند ، این به معنای خصوصیات جسمی و روحی آنها است.
وی گفت: “این به ماهیت بدن اجازه می دهد تا بتواند کار خود را در شرایط روزه داری انجام دهد.” مشروط بر اینکه آیین های خوردن نیز مشاهده شود ، به عنوان مثال ، هر وعده غذایی فقط یک نوع غذا می خورد. خارج از پرخوری و همپوشانی سریع چه به قول افطار و چه در سحر.
Chaichi توصیه کرد: یک یا دو ساعت بعد ، Iftar باید در یک میوه از میوه در هر وعده غذایی استفاده شود و از خوردن چند میوه به طور همزمان خودداری کنید. به یاد داشته باشید ، اگر مقدار محدودی از خوراکی بین افطار و سحر بخورید ، اثر خوب روزه روی بدن ظاهر می شود.
وی گفت: “این به معده کمک می کند تا در ماه مقدس کوچکتر شود و ظرفیت کمتری برای غذا خوردن دارد.” استفاده از کم سریع این امر باعث می شود که پس از پایان ماه رمضان از عادت های بد گذشته کنار بگذارید. سریع ادامه
نکات قابل توجه در زمان افطار
معاون رئیس بهداشت دفتر پزشکی ایران و مکمل وزارت بهداشت گفت: “ابتدا از یک فنجان آب جوش ، آب گرم و عسل استفاده کنید ، شیر داغ را با دارچین و هل یا کم حجم جوش دهید.” ترکیبی از چهار مغز خیس در چشمه ها با خرما یا کمی عسل برای روزه مناسب است و کسانی که ضعیف تر هستند.
شاچیچ گفت: “با توجه به اینکه معده خالی در طول افطار ، غذای سنگین را تحمل نمی کند ، بنابراین ، استفاده از غذاهای سبک که هضم آسانتر مانند سوپ برای افطار توصیه می شود.” به یاد داشته باشید ، خوردن مایعات سرد در ابتدای روزه می تواند هضم را مختل کرده و در صورت تکرار بیماری های دستگاه گوارش ایجاد کند. بنابراین بهتر است افطار خود را با مایعات سرد شروع نکنید. اگر خلق و خوی گرم دارید و تمایل به استفاده از مایعات خنک دارید ، بهتر است آن را به پایین و جرعه بنوشید.
وی افزود: مصرف برخی از غذاهای متداول در Iftar ، مانند خاکستر با روغن زیاد ، بامیه زولبیا ، نخود و آب ، اما هضم آنها سخت است و برای معده های ناشتا مناسب نیست. درعوض ، می توانید از سوپ ها و سوپ های سبک ، تفنگ ، مربا و شیرینی های طبیعی مانند خرما ، عسل ، کشمش ، موهورها و موارد دیگر استفاده کنید.
معاون دفتر بهداشت و درمان پزشکی ایران و وزارت بهداشت مکمل نیز گفت: به جای استفاده از غذاهای بسیار تند ، شور ، سرخ شده ، چسباندن مانند ماکارونی ، الویسس کامل و فست فود ، چای جسورانه ، قهوه ، نوشیدنی های گازدار ، از غذاها ، شربت ها (گونه ها ، آب لیمو ، بید ، گلاب ، گلاب و غیره) و آب میوه های طبیعی (آب پرتقال شیرین و آب سیب) استفاده کنید.
نکات قابل توجه در زمان سحر
“بهتر است شیرینی و غذاهایی را مصرف کنید که قندهای ساده سریع هستند جذابیت و آنها قند زیادی دارند. این غذاها ترشح انسولین را به سرعت و متعاقباً افت ناگهانی قند خون افزایش می دهند. همچنین به جای نان سفید از دانه کامل یا نان کامل استفاده کنید.
وی خاطرنشان کرد: انواع خورش ها حاوی سبزیجات و برنج مخلوط شده با سبزیجات برای سحر مناسب هستند تا زمانی که عجله نشوند. جویدن خوب نه تنها نقش مهمی در هضم و مواد مغذی دارد ، بلکه به جلوگیری از یبوست نیز کمک می کند. بنابراین ، توصیه می شود که هر یک از مورچه ها را به حدی که کاملاً با بزاق مخلوط شود ، بپزید و بدون نیاز به خوردن آب در غذا به راحتی بلعیده شود.
تشنگی را با استفاده از این مایعات از بین ببرید
معاون رئیس توسعه بهداشت در دفتر پزشکی و وزارت بهداشت گفت: “برای جلوگیری از تشنگی غیر طبیعی ، در سپیده دم ، از خوردن غذاهای بسیار تند ، شور و شیرین و همچنین غذاهایی مانند کباب و ماهی خودداری کنید.” این غذاها به طور طبیعی باعث تشنگی می شوند. توصیه می شود که افراد میانه و مسن به آنها پیشنهاد شود که یک منبع نسبی آب بدن را تأمین کنند و تشنگی را در روزهای ماه مقدس کاهش دهند.
وی اذعان کرد: جوانان و مزاج داغ را می توان قبل از خوردن مقداری سالاد کاهو با آب نارنج و آب لیمو یا مقداری برگ خورده کرد جبهه آنها در کنار سپیده دم غذا می خورند. شیر بادام نوشیدنی موضوع برای ماه رمضان مناسب است ، که بهتر است یک یا دو ساعت قبل از خواب بخورید. یک فنجان آب ، یک قاشق عسل و ده بادام پوست کنده را درون میکسر بریزید ، نوشیدنی لبنی نتیجه شیر بادام است. علاوه بر این ، بعد از افطار ، به مدت یک ساعت قبل از خواب ، نوشیدنی هایی مانند گل رز ، سیب ، به لیمو ، یوجوب ، برای تشنگی و آرامش مناسب است.
آیا چای تشنگی است؟
چایچی گفت: یک چای کم رنگ تشنه را تسکین می دهد. اما چای جسورانه به خودی خود باعث ادرار بیشتر در طول روز می شود و باعث کمبود آب بدن می شود. استفاده از میوه های آبدار و آب میوه طبیعی در فاصله از افطار تا سحر یا رقیق کردن با تخم مرغ و سایر نوشیدنی های لعاب دار برای تسکین تشنگی مناسب تر است.
نکاتی برای یبوست در ماه رمضان
معاون رئیس بهداشت دفتر پزشکی ایران و مکمل وزارت بهداشت اظهار داشت: یبوست یکی از شایع ترین بیماری هایی است که به دلیل کم مصرف مایعات در ماه رمضان با یبوست تشدید می شود. اما با اصلاح سبک زندگی در این ماه مقدس ، می توان از یبوست جلوگیری کرد.
وی گفت: “خوب جویدن یکی از راه های از بین بردن یبوست است.” بنابراین در افطار و سحر خوب بخورید. توصیه می شود که هر یک را به اندازه کافی پخته کنید تا کاملاً با بزاق مخلوط شود و بدون نیاز به خوردن آب در غذا به راحتی بلعیده شود.
Chaichi خاطرنشان کرد: پیاده روی منظم روزانه به بهبود حرکات روده و دفع مناسب کمک می کند. بنابراین ، در صورت روزه گرفتن در طول روز ، مانع از راه رفتن فعالیت بدنی خود از افطار تا سحر می شوید.
پیشگیری از یبوست در ماه رمضان
وی گفت: برای جلوگیری از یبوست و تأمین مایعات از دست رفته بین افطار و سحر ، مصرف مایعات ، میوه ها و سبزیجات مانند کاهو را فراموش نکنید. تحقیقات نشان داده است که مصرف میوه هایی مانند انجیر ، رفتنورق های کیوی و هلو و زردآلو نقش مهمی در بهبود حرکات روده دارند. سبوس غلات ، جوانه ها ، کدو و سبزیجات مانند ریحان ، اسفناج ، گشنیز ، سالاد کاهو و هویج با آویشن یا دارچین و روغن زیتون نیز به بهبود یبوست کمک می کند.
از خوردن شیرینی ، برنج سفید ، غذاهای سرخ شده و گوشت خودداری کنید. تحقیقات نشان داده است که خوردن غذاهای سرخ شده در بزرگسالان یبوست را تشدید می کند. بنابراین بهتر است غذاهای آب پز و آب مانند خورش و سوپ بخورید.
وی افزود: “خوردن سوسیس ، غذاهای کنسرو شده و غذاهای تأخیر مانند ماکارونی ، لازانیا و حتی خاکستر که حاوی خمیر است در افطار مناسب نیست.” به جای سوپ سبزیجات با چاشنی رفتن و از تمبر هندی استفاده کنید. همچنین به جای نان های سفید ، از دانه های کامل و نان های بو داده استفاده کنید.
شاکی گفت: “از چای کافئین و نوشیدنی ها به روشی کم رنگ و رقیق استفاده کنید.” این نوشیدنی ها اگر به صورت ضخیم و جسورانه مصرف شوند ، ادرار را افزایش داده و آب بدن را کاهش می دهند و در نتیجه یبوست ایجاد می شود.
معاون دفتر بهداشت دفتر پزشکی ایران و مکمل وزارت بهداشت گفت: اضافه کردن روغن زیتون و روغن بادام شیرین به غذا و سوپ می تواند به بهبود یبوست کمک کند. خوردن یک لیوان آب گرم با یک قاشق خاکستر و کمی عسل حدود 5 دقیقه قبل از طلوع آفتاب می تواند به تسکین یبوست کمک کند.