سلامت خانواده

میوه ای که خطر افسردگی را کاهش می دهد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار Mehr به نقل از پزشکی خبر تدیمطالعات گذشته نشان می دهد که برخی از تغییرات شیوه زندگی می تواند به کاهش خطر افسردگی در فرد کمک کند ، از جمله برخی از غذاها مانند روغن زیتون و آجیل.

تخمین زده می شود که 5 میلیون نفر در سراسر جهان با افسردگی بالینی زندگی می کنند- وضعیت سلامت روانی که بر روحیه و احساسات فرد تأثیر می گذارد.

تعدادی از عوامل خطر برای افسردگی وجود دارد ، از جمله سابقه خانوادگی ، تغییرات هورمونی ، سایر بیماری های مزمن و استرس مداوم.

مطالعات گذشته نشان می دهد که برخی از تغییرات شیوه زندگی می تواند به کاهش خطر افسردگی در افراد کمک کند. این موارد شامل فعالیت بدنی ، خواب مناسب ، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی سالم است.

در مورد رژیم غذایی ، تحقیقات قبلی حتی نشان می دهد که خوردن غذاهای سالم ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند.

یک مطالعه جدید نارنجی را به عنوان غذای دیگری معرفی کرده است که ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند.

برای این مطالعه ، محققان داده های بیش از 5 زن متوسط ​​را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. در سنین 1 تا 2 سال ، سؤالات به طور دوره ای برای شرکت کنندگان در مطالعه ارسال می شد تا از آنها در مورد رژیم و افسردگی خود بپرسند.

محققان با استفاده از نتایج ترتیب DNA نمونه های مدفوع که قبلاً توسط شرکت کنندگان جمع آوری شده بود ، ارتباط بین خوردن مرکبات و فراوانی 4 گونه در میکروبوم روده ، از جمله باکتری به نام faecalibacterium prausnitzii.

تحقیقات گذشته نشان می دهد که faecalibacterium prasnitzii برای بدن مفید است ، زیرا به کاهش التهاب و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

طبق برخی مطالعات حیوانی ، این باکتری ممکن است به بیماری های دستگاه گوارش مانند بیماری روده تحریک پذیر و همچنین چاقی و حتی دیابت نوع 2 کمک کند.

علاوه بر این ، دانشمندان مقدار کمتری از F. prausnitzii در میکروبوم شرکت کنندگان افسردگی پیدا کردند.

راج مهتایک محقق ارشد دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده اصلی مطالعه گفت: “ما دریافتیم که خوردن یک پرتقال متوسط ​​در روز ممکن است خطر افسردگی را تا 5 ٪ کاهش دهد.”

وی گفت: “به نظر می رسد که این کار به مرکبات اختصاص یافته است.” “وقتی به کل میوه ها یا سبزیجات افراد یا میوه های دیگر مانند سیب یا موز نگاه می کنیم ، هیچ ارتباطی بین مصرف آنها و خطر افسردگی ندیدیم.”

محققان معتقدند که F. prausnitzii ممکن است بر سطح انتقال دهنده های عصبی تأثیر بگذارد سروتونین و دوپامین از طریق یک مسیر متابولیک به نام چرخه I S-adenosyl-L-methionine در افسردگی نقش دارد. این مسیر نقش مهمی در تولید فرستنده های عصبی دارد.

مهتا “این فرستنده های عصبی نحوه عبور غذا از دستگاه گوارش را تنظیم می کنند ، اما می توانند به مغز نیز بروند ، جایی که خلق و خوی بهبود یافته است. ماه مه بخشیدن».

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا