به همین دلیل نوشیدنی های Iftar را شیرین نکنید!

نهایی بههانی: Massoud Firouzkouhi ، مشاور تغذیه و رژیم غذایی و یک متخصص سابق در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، به اخبار آنلاین گفت: بیشتر مردم در ماه رمضان روشهای مختلفی را انجام می دهند. بهترین راه برای تغذیه و دادن نذر کمک به خیرین ، آشپزخانه ها و رستوران های قابل اعتماد است که در یک مکان خاص قرار دارند و قابل اعتماد هستند. نکته مهم این است که توزیع بسته های IFTAR در خیابان ها و تقاطع ها مطابق با استانداردهای بهداشتی نیست و بعید به نظر می رسد که افراد احتمالاً غذاهای آلوده را تحت نام افطار در تقاطع و مسمومیت روزه توزیع کنند.
تحول در آماده سازی و توزیع بسته های IFTAR
Firouzkouhi با اشاره به اینکه بسته های ساده ای که در بین روزه توزیع می شوند باید دارای ویژگی هایی باشند ، می گوید: بهتر است به جای توزیع نان ، پنیر و سبزیجات از محصولات غذایی آماده استفاده کنید تا احتمال آلودگی ثانویه به حداقل برسد. به عنوان مثال ، یک پنیر بسته بندی یک نفره ، نان نان جو یا نان ساندویچ کل ، گردو ، خمیر خالص و یک نوع میوه که همگی در یک ظرف یکبار مصرف قرار می گیرند و سپس در یک نایلون قرار می گیرند. افرادی که در ابتدا در IFTAR غذای گرم را توزیع می کنند ، بهتر است غذا را به آشپزخانه های مجاز سفارش دهند تا غذا را با بهداشت در غذاهای مناسب و نزدیک به افطار تهیه کنند و سپس هر غذا را در پلاستیک جداگانه با یک قاشق و چنگال در فناوری بسته بندی می کند و غذا بلافاصله و داغ مورد نیاز است.
نوشیدنی های افطار را شیرین نکنید
بیشتر نوشیدنی های توزیع شده در طول Iftar عبارتند از: چای ، دموی دارچین ، شیر ساده ، شیر کاکائو و شربت. با توجه به شیوع بالای افراد مبتلا به دیابت ، کبد و اضافه وزن ، بهتر است این نوشیدنی ها را با قند زیاد شیرین نکنید. به جای شیرین کردن چای و شیر ، می توانید آن را با کیک های یزدی ، قند ، شکر پنیر ، خرما ، آب نبات ، موهای زراعی ، کشمش یا شکر توزیع کنید تا سریعتر که نمی خواهند از شیرینی استفاده کنند ، می توانند به تنهایی از نوشیدنی لذت ببرند. همچنین می توانید از شکر برای تولید شیر استفاده کنید تا فقط تلخی کاکائو را بدست آورید و یک شیرینی خفیف درست کنید. استفاده کمتر از قند در مواد مغذی مانند فرنی ، پوسته زرد ، شیر برنج ، کاچی و هالوا نیز توصیه می شود.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین