ناشتا و ناشتا غیرقانونی – آژانس خبری Mehr | اخبار ایرانی و جهانی

Mojgan Majlum ، مربی ملی و عضو انجمن علمی با شیر مادر ایرانی ، به خبرنگار Mehr در مورد تغذیه مادر در هنگام شیردهی و مجاز بودن روزه در ماه مقدس ماه رمضان گفت. نوزادان تا پایان شش ماهگی به طور انحصاری شیرده می شوند ، زیرا شیر مادر به تنهایی قادر به پاسخگویی به تمام نیازهای غذایی نوزاد است ، بنابراین این مادران به دلیل وابستگی به تغذیه 100 ٪ نوزادان مجاز به روزه نیستند.
وی ادامه داد: گروه دوم مادران از 5 تا 6 ماه فرزندان دارند ، که در آن سن اصل شیردهی و اصل شیردهی است و تغذیه کمکی همانطور که از نام آن پیداست ، نیازهای غذایی نوزادان را تأمین می کند ، بنابراین به این مادران نیز توصیه می شود که روزه بگیرند. اما اگر یک مادر اصرار به روزه گرفتن و تولید شیر بالایی داشته باشد و توانایی جسمی خوبی داشته باشد ، اگر به نوزاد آسیب نرسد ، می تواند روزه بگیرد ، یعنی در مورد میزان تولید شیر مراقب باشید: اگر علائم در ترشح شیر ، بی قرار یا علائم گرسنگی بیشتر از گذشته کاهش می یابد. وزنه برداری او دیگر سریع نخواهد بود.
گروه سوم مادرانی هستند که یک تا دو سال فرزند دارند ، زیرا در این سن غذای اصلی شیرخوار غذای خانوادگی است و شیر مادر اولویت دوم است ، این مادران می توانند روزه بگیرند.
چه غذاهایی برای خوردن مادران؟
یکی از اعضای انجمن ارتقاء شیردهی ایرانی گفت: “به طور طبیعی ، مادری که شیر مادر تغذیه می کند روزانه بیشتر از دوره قبل از بارداری کالری بیشتری دارد ، و همچنین باید در دریافت انواع ویتامین ها و مواد معدنی نیز مراقب باشد.”
وی گفت: “مادران شیردهی باید از همه گروه های غذایی به درستی ، تعادل و اشتراک استفاده کنند ، اما مراقب باشید که پرخوری نشود زیرا پرخوری نه تنها باعث ایجاد شیر بیشتر یا کیفیت بهتر نمی شود ، بلکه منجر به چاقی مادر خواهد شد که این امر مشکلات زیادی را برای مادر ایجاد می کند.”
مظلوم تصدیق کرد: “مادر باید به تعادل تغذیه ای ، یعنی تأمین انرژی ، رشد و ترمیم سلول ها ، در نظر گرفتن و بزرگداشت کلیه گروه های غذایی ، حدود 2 ٪ انرژی روزانه از قندها ، 2 ٪ از مواد پروتئینی و 2 ٪ مواد چربی را در نظر بگیرد.” بهترین راه برای اطمینان از مصرف مواد غذایی متعادل و متنوع در روز استفاده از پنج گروه اصلی مواد غذایی ، یعنی گروه نان و غلات ، گروه میوه ، سبزیجات ، شیر و لبنیات و گوشت یا جایگزین های آن از جمله تخم مرغ ، حبوبات و آجیل و دانه است.
گرسنگی طولانی مدت شیردهی باعث ایجاد مشکلاتی می شود
مشاور شیردهی گفت: گرسنگی طولانی مدت مادران باعث ایجاد مشکلاتی مانند تجزیه و تحلیل انرژی مادر ، خستگی ، کاهش ترشح شیر و در نهایت کاهش شیر در سینه مادر می شود و از طرف دیگر ، مانند سموم معمولاً در بافت چربی ذخیره می شوند ، چربی ها را به سرعت یا رژیم ها ذوب می کنند.
وی افزود: نکته بعدی وجود مواد است کیتون در خون است که فرد قبل از افطار روزه می گیرد ، بوی مانند سیر و نشانگر وجود مواد است. کیتون در خون است که می تواند وارد شیر شود و بر سلامت نوزاد تأثیر بگذارد. این همچنین در مورد کسانی که در رژیم غذایی دشوار هستند نیز صدق می کند.
مکمل های رژیم غذایی نیازهای مادر را برآورده نمی کند
مظلوم گفتند: بهتر است مادر سعی کند ویتامین ها و مواد معدنی خود را از منابع غذایی طبیعی بدست آورد ، اما همچنین در نظر داشته باشید که برخی از مواد مغذی موجود در شیر او به تغذیه خود مانند ویتامین ها و ید بستگی دارد ، که در مادر کم هستند ، یا حتی عوارض و حتی عوارض دارند. پزشک یا مشاوران با تجربه شما باید از مکمل های مناسب رژیم غذایی استفاده کنند.
توصیه های روزه برای شیردهی
یکی از اعضای انجمن ارتقاء شیردهی ایرانی گفت: در بحث آشپزی ، توصیه می شود که برنج مردم را بسازید کت یا دم پخته شده و لوبیا را مصرف می کنید ، و همچنین روزانه سبزیجات را می خورید زیرا سبزیجات باعث هضم و جذب نشاسته می شوند ، بنابراین قند خون را برای مدت طولانی طولانی تر و پایدار نگه می دارد ، بنابراین مادر در طول روز احساس ضعف کمتری خواهد کرد.
مظلوم خاطرنشان کردند: مادران شیردهی که می خواهند سریع بدانند که هر مادر شیردهی معمولاً روزانه 5 کیلو کالری انرژی نسبت به گذشته نیاز دارد ، که توصیه می شود نیاز خود را در سحر ، افطار و سحر و طلوع آفتاب دریافت کند. علاوه بر این ، تأکید می شود که سلامت نوزاد اولویت دارد ، بنابراین مراقب باشید که تولید شیر آنها را تولید کند.