توصیه های بهداشتی به افراد در خرید آجیل شب عید – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدمحسن فرهادی با تأکید بر اهمیت انتخاب محصولات سالم ، از تشدید نظارت در مراکز تأمین خبر داد و توصیه کرد که آجیل باید دارای طعم و مزه طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی بو ، تند یا بو دارند ، خودداری کنند. همچنین ، ظاهر مغز نباید خیلی براق باشد ، زیرا ممکن است با رنگ های مصنوعی یا روغنهای غیر استاندارد پوشانده شود.
وی با اشاره به نکات مهم برای تشخیص آجیل سالم ، تأکید کرد: محصولاتی را با بو و عطر طبیعی انتخاب کنید و از خرید آجیل هایی که بوی ناخوشایند مانند بو یا سرسختی دارند ، خودداری کنید.
به گفته فرهادی ، آجیل های بسیار براق یا غیر طبیعی نیز مشکوک هستند ، زیرا ممکن است با رنگهای مصنوعی غیر استاندارد پوشانده شود. همچنین ، وجود لکه های تیره ، سفید کننده سفید یا سوراخ های غیر طبیعی در مغز می تواند نشانه آفت یا کپک باشد که برای سلامتی خطرناک است.
وی همچنین بر اهمیت طراوت و بافت مناسب آجیل تأکید کرد و گفت: “این محصولات نباید خیلی نرم یا خشک باشند ، زیرا نرمی غیر طبیعی می تواند نشانه جذب رطوبت و امکان فساد باشد.”
فرهادی افزود: “طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است به دلیل اکسیداسیون چربی های آن باشد که برای سلامتی مضر است.” علاوه بر این ، آجیل هایی که در شرایط نامساعد نگهداری می شوند ممکن است گرد و غبار و آلودگی داشته باشند ، بنابراین باید هنگام خرید در نظر گرفته شود.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار همچنین تأکید کرد: مصرف کنندگان باید در مورد بسته بندی و نگه داشتن شیرینی ها مراقب باشند. شیرینی های بیشتری را باید در یخچال و بهداشت مناسب نگه دارید و از خرید محصولات فله ای بدون مجوز سلامتی خودداری کنید.
وی هشدار داد: تغییر رنگ ، بوی ناخوشایند ، ازدحام بیش از حد در شیرینی های بیشتر و بیش از حد در بعضی از شیرینی ها می تواند نشانه ای از فساد محصول یا کیفیت پایین باشد.
فرهادی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سلامتی در آجیل و مراکز شیرینی برای مقابله با مجرمان ، این موضوع را از طریق سیستم 2 گزارش دهند.
وی تأکید کرد: با پیروی از این نکات ، می توانیم یک سالم و بدون نگرانی با خانواده خرج کنیم.