اخبار سلامت

نکاتی برای خرید آجیل عید/این آجیل ها را نخرید

محسن فرهادی با تأکید بر اهمیت انتخاب محصولات سالم ، از تشدید نظارت بر مراکز تأمین خبر داد و توصیه کرد که آجیل باید دارای طعم و مزه طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی بو ، سرسختی یا بو می دهد ، خودداری کند. همچنین ، ظاهر مغز نباید خیلی براق باشد ، زیرا ممکن است با رنگ های مصنوعی یا روغنهای غیر استاندارد پوشانده شود.

وی با اشاره به نکات مهم برای تشخیص آجیل سالم ، تأکید کرد: محصولاتی را با بو و عطر طبیعی انتخاب کنید و از خرید آجیل هایی که بوی ناخوشایند مانند بو یا سرسختی دارند ، خودداری کنید.

به گفته وی ، آجیل های بسیار براق یا غیر طبیعی نیز مشکوک هستند ، زیرا ممکن است با رنگ های مصنوعی غیر استاندارد پوشانده شود. همچنین ، وجود لکه های تیره ، سفید کننده سفید یا سوراخ های غیر طبیعی در مغز می تواند نشانه آفت یا کپک باشد که برای سلامتی خطرناک است.

فرهادی همچنین بر اهمیت طراوت و بافت مناسب آجیل تأکید کرد و گفت: “این محصولات نباید خیلی نرم یا خشک باشند ، زیرا نرمی غیر طبیعی می تواند نشانه جذب رطوبت و احتمال فساد باشد.”

وی گفت: “طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است به دلیل اکسیداسیون چربی های آن باشد که برای سلامتی مضر است.” علاوه بر این ، آجیل هایی که در شرایط نامساعد نگهداری می شوند ممکن است گرد و غبار و آلودگی داشته باشند ، بنابراین باید هنگام خرید در نظر گرفته شود.

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار همچنین تأکید کرد: مصرف کنندگان باید در مورد بسته بندی و نگه داشتن شیرینی ها مراقب باشند. شیرینی های بیشتری را باید در یخچال و بهداشت مناسب نگه دارید و از خرید محصولات فله ای بدون مجوز سلامتی خودداری کنید.

وی هشدار داد: تغییر رنگ ، بوی ناخوشایند ، ازدحام بیش از حد در شیرینی های بیشتر و بیش از حد در بعضی از شیرینی ها می تواند نشانه ای از فساد محصول یا کیفیت پایین باشد.

وی تأکید کرد: با پیروی از این نکات ، می توانیم یک سالم و بدون نگرانی با خانواده خرج کنیم.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا