سلامت خانواده

رژیم غذایی گوشتخوار ؛ خوب یا بد؟

طبق اخبار آنلاین ، رژیم غذایی گوشتخوار ، که اکثراً محصولات حیوانی است ، اغلب غذاهای گیاهی را از بین می برد یا همه غذاهای گیاهی را از بین می برد و در سالهای اخیر محبوبیت پیدا کرده است. این رژیم ممکن است سطح لیپوپروتئین با چگالی کم “LDL” یا “کلسترول بد” را افزایش دهد.

به گفته ایسنا ، برخی از کارشناسان ابراز نگرانی کرده اند که چگونه رژیم غذایی گوشتخوار ممکن است بر سلامت قلبی عروقی از جمله کلسترول تأثیر بگذارد. کارشناسان نگران رژیم غذایی هستند زیرا غذاهای حیوانات ، از جمله گوشت قرمز ، کره و پنیر ، چربی اشباع زیادی دارند. چربی های اشباع شده کلسترول LDL را افزایش می دهد. چربی اشباع شده می تواند در رگ های خونی جمع شود و باعث تنگی آنها شود. این تنگی می تواند جریان خون را به قلب و سایر اندام ها محدود کرده و خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد. 5 ٪ از شرکت کنندگان گفتند که آنها روزانه گوشت قرمز یا بیشتر مصرف می کنند. همچنین ، کمتر از 5 ٪ از شرکت کنندگان در این مطالعه اظهار داشتند که آنها غذاهای گیاهی مانند سبزیجات ، میوه ها یا غلات ماهانه مصرف می کنند. همچنین ، 5 ٪ از شرکت کنندگان در این مطالعه از هیچ مکمل ویتامین استفاده نکردند.

شرکت کنندگان با وجود نگرانی محققان در مورد کمبود مواد مغذی و خطرات قلبی عروقی ، حداقل اثرات منفی را گزارش کردند. در بین شرکت کنندگان ، 5 ٪ گزارش دادند که آنها از رژیم غذایی و رضایت بالایی برخوردار هستند. در حالی که محققان سطح بالاتری از کلسترول LDL را در شرکت کنندگان مشاهده می کردند ، سایر نشانگرهای بهداشت قلب مثبت بودند. لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترول “خوب” در این مطالعه بهینه شد. شرکت کنندگان همچنین از کاهش شاخص توده بدنی BMI خبر دادند ، در حالی که افراد مبتلا به دیابت از کاهش هموگلوبین HBASC و دیابت خبر دادند.

عوارض جانبی اصلی که شرکت کنندگان با رژیم غذایی گوشتخوار گزارش دادند ، اثرات دستگاه گوارش از جمله اسهال و یبوست بود. با این حال ، این مطالعه محدودیت هایی دارد. به عنوان مثال ، داده ها از درک شخصی مردم از سلامتی آنها بدست می آید. مصرف الکل و فست فود نیز بسیار کم و متفاوت از رژیم های غذایی معمول غربی بود.

با این حال ، بیش از نیمی از شرکت کنندگان از پیشرفت در آلرژی ، مشکلات پوستی و سلامت دستگاه گوارش خبر دادند که احتمالاً به دلیل حذف غذاهای حساسیت زا یا التهابی بوده است. کارشناسان باید در مورد رژیم غذایی رژیم غذایی گوشتخوار و اینکه چگونه می تواند بر سلامت طولانی مدت تأثیر بگذارد ، تحقیقات بیشتری انجام دهند.

برخی تحقیقات نشان می دهد که پیروی از این رژیم اثرات منفی احتمالی دارد. در حالی که رژیم غذایی گوشتخوار بر گوشت قرمز تأکید می کند ، شواهد ناشی از مطالعات گسترده کالج قلبی عروقی آمریکایی (ACC) نگرانی هایی را در مورد اثرات احتمالی قلبی عروقی آن ایجاد می کند. یک مطالعه منظم از 2 مطالعه نشان داد که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده با خطر بیشتر بیماری های قلبی عروقی (CVD) ، زیر گروه های CVD و دیابت همراه است و در جمعیت های غربی رابطه قوی تری دارد.

تجزیه و تحلیل دیگر ACC با داده های شرکت کننده از رابطه معنی داری بین مصرف گوشت قرمز و CVD و مرگ ناشی از همه علل گزارش شده است. با این حال ، مصرف ماهی و طیور ، به ویژه لاغر و فرآوری شده ، هیچ ارتباطی با این خطرات نداشت. اگرچه این مطالعات به طور خاص رژیم غذایی گوشتخوار را بررسی نکرده است ، اما آنها شواهد عینی قوی برای کاهش مصرف گوشت قرمز ارائه می دهند و رژیم های غذایی سرشار از میوه ها ، سبزیجات ، آجیل ، حبوبات ، ماهی و لبنیات را ترجیح می دهند. در این زمان ، ACC رژیم غذایی گوشت را توصیه نمی کند و در عوض بر الگوهای رژیم متعادل برای سلامت قلبی عروقی و طول عمر تأکید می کند.

برای نتیجه گیری ، محققان دریافتند که رژیم غذایی سطح کلسترول LDL را افزایش می دهد ، که می تواند بر بیماری های قلبی و سایر اثرات سلامت منفی تأثیر بگذارد.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا