تفاوت بین کاکائو و شکلات چیست؟

هر دو کاکائو و شکلات از دانه های درخت کاکائو به دست می آیند ، اما تفاوت های مهمی وجود دارد ، کاکائو به نام پودر یا کره ای که از دانه های کاکائو استخراج می شود ، وجود دارد و در دو شکل اصلی وجود دارد ، پودر کاکائو که بعد از چربی مصرف می شود. دانه باقی مانده و کره کاکائو ، که چربی طبیعی دانه های کاکائو است و در تولید شکلات استفاده می شود.
اما شکلات ترکیبی از پودر کاکائو ، کره کاکائو ، شکر و گاهی اوقات شیر است. شکلات انواع مختلفی از جمله شکلات تلخ دارد که درصد بالایی از شکلات کاکائو و شکر دارد که حاوی شیر و شکر بیشتری است و شکلات سفید متشکل از کره کاکائو شیر و شکر است و فاقد پودر کاکائو است.
شکلات محصولی است که از کره کاکائو استفاده می کند و کالاهای با کیفیت بهتر بهتر و سالم تر هستند و محصول کاکائو یا کاکائو محصولی است که در آن کره کاکائو مورد استفاده قرار نمی گیرد و توسط روغنهای مبتنی بر نخل استفاده نمی شود و از کیفیت کمتری برخوردار است.
این مهم است که بدانیم برخی از تولید کنندگان به دلیل محدودیت های فنی یا کاهش هزینه ها به سمت روغنهای جایگزین ارزان قیمت روی آورده اند که علاوه بر کاهش کیفیت محصول می تواند بر سلامت مصرف کنندگان تأثیر بگذارد.
وزارت بهداشت از مصرف کنندگان می خواهد که هنگام خرید محصولات شکلات به ترکیبات موجود در بسته بندی توجه کنند.
شکلات واقعی به راحتی در دمای بدن ذوب می شود و دارای بافتی صاف و صاف است ، در حالی که محصولات حاوی روغنهای جایگزین معمولاً موم و بافت سنگین را در دهان ایجاد می کنند. درک این اختلافات و انتخاب محصولات با ترکیبات مناسب می تواند به حفظ سلامت مصرف کنندگان کمک کند.
منبع:خبرآنلاین