این غذا خطر مرگ زودرس را افزایش می دهد

علاوه بر این ، محققان گزارش دادند که جایگزینی کره با روغن های گیاهی مانند کانول یا روغن زیتون خطر مرگ زودرس در افراد را کاهش می دهد.
نتایج نشان می دهد که جایگزین کردن 2 گرم کره در روز- کمتر از یک قاشق غذاخوری- با روغن های گیاهی می تواند به هر دلیلی خطر مرگ در افراد را کاهش دهد و به ویژه به دلیل سرطان.
یو ژانگ ، محقق ارشد و دستیار تحقیقاتی در بیمارستان زنان و بریگام در بوستون گفت: “آنچه شگفت انگیز است ارتباط بزرگی است که ما پیدا کردیم.” “وقتی کره را در رژیم غذایی روزانه با روغن های گیاهی جایگزین کردیم ، خطر مرگ کمتری داشتیم.”
این یافته ها بر اساس داده های رژیم غذایی و بهداشتی از بیش از 5 نفر است که بیش از سه دهه به عنوان بخشی از سه مطالعه طولانی مدت توسط متخصصان بهداشت مورد بررسی قرار گرفته اند. هر چهار سال یک بار ، شرکت کنندگان به سؤالات مربوط به رژیم غذایی خود پاسخ می دادند.
مصرف کل کره شامل کره و مارگارین ، کره و کره قابل پخش برای پخت و پز و سرخ کردن در خانه است.
تخمین زده می شود که استفاده از روغن های گیاهی بر اساس استفاده از افراد در سس های سرخ کردن ، پخت ، پخت و پز و سالاد انجام شود.
نتایج نشان می دهد که افرادی که کره بیشتری می خورند نسبت به افرادی که کمترین مقدار کره را می خورند در معرض خطر مرگ هستند.
در مقابل ، افرادی که بیشترین روغن نباتی را مصرف می کردند ، 2 درصد کمتر از افرادی که کمترین مصرف روغن های گیاهی را مصرف می کردند ، در معرض خطر مرگ بودند.
تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که جایگزینی حتی مقدار کمی کره روزانه با روغن های گیاهی می تواند خطر مرگ را کاهش دهد.
محققان در یادداشت های پس زمینه گفتند که روغن های کره و گیاهی حاوی انواع مختلفی از اسیدهای چرب هستند و این اسیدهای چرب روی بدن متفاوت کار می کنند.
کره از نظر اسیدهای چرب اشباع که با کلسترول بالاتر و سفت شدن رگها همراه است ، زیاد است. این چربی ها همچنین با التهاب و فعالیت هورمونی همراه است که می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
از طرف دیگر ، روغن های گیاهی دارای اسیدهای چرب اشباع نشده تری هستند که می توانند کلسترول را کاهش دهند ، به حفظ سلامت سلول و مغز ، مبارزه با التهاب و حتی در جذب ویتامین های خاص کمک کنند.
محققان گفتند: “کره غالباً با الگوهای تغذیه ای ناسالم همراه است ، در حالی که روغن های گیاهی معمولاً با الگوهای سالم تر مانند رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم گیاهی همراه هستند.” “این رژیم های غذایی سرشار از مواد مغذی و چربی های سالم هستند که به طور موثری خطر ابتلا به بیماری های مزمن و مرگ زودرس را کاهش می دهند.”
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین