سلامت خانواده

توصیه های جالب و چالش برانگیز برای هرگونه خلق و خوی/ چرا فرنی ، شیر برنج و تشویق کنندگان برای سریعتر توصیه می شود؟

نهایی بههانی: دکتر مالیه شفیسی ، پزشک طب سنتی در گفتگو با یک سلامت جو ، می گوید: “اقدامات روزه دار آداب و رسوم عمومی و خاصی دارند که هر شخص باید با خلق و خوی خود هر فرد غذا و نوشیدنی مصرف کند.”

افرادی با گرم و مرطوب

این افراد می توانند روزه های خود را با کمی شربت یا در مورد چای کم رنگ باز کنند. حتماً از خرما و عسل استفاده کنید و در صورت تمایل می توانید از راس های زرد تازه استفاده کنید. مصرف انواع توت ها ، کشمش و کرورها به عنوان شیرینی برای این افراد مناسب است و مصرف زولبیا و بامیه بسیار مضر است. این افراد باید در فاصله از افطار تا سحر از غذاهای بسیار شیرین جلوگیری کنند. استفاده از کاهو برای این افراد بسیار مناسب است تا از تشنگی جلوگیری از تشنگی جلوگیری کنند. سوپ جو ، لوبیای مو و انواع آبکی با حبوبات و سبزیجات ، بدون گوشت در وعده غذایی افطار. خورش کدو تنبل ، بادام ، سبزیجات ، لوبیای مو و نخود فرنگی غذاهای مناسبی برای وعده های غذایی جادویی با خلق و خوی گرم است.

افرادی که دارای خلق و خوی گرم و خشک هستند

مناسب است که این افراد با شربت ، گلاب یا عسل با کمی لیمو یا شیر بادام ، افطار را با کمی لیمو یا عسل انجام دهند. استفاده از فرنی ، برنج ، بادام کم ، سوپ جو ، انواع سوپ و فرنی ساده برای غذای افطار مناسب است. افراد گرم و خشک باید توجه ویژه ای به حفظ رطوبت بدن داشته باشند. استفاده از کاهو با عروسک ها ، کدو تنبل پزشکی ، کدو تنبل و آب میوه مانند آب هویج و آب سیب غذاهایی هستند که می توانند رطوبت کافی را برای این افراد فراهم کنند. شربت خاک و تخم مرغ به حفظ مایعات و رطوبت کمک می کند. بهترین توصیه برای مصرف خورش سبزیجات ، خورش کدو تنبل و سایر غذاهایی که در گرمتر و بدتر گفته شده است نیز مفید است. استفاده از خرما ، سبزیجات تیز ، زولبیا و بامیه برای این افراد بسیار مضر است.

افرادی که دارای خلق و خوی سرد و مرطوب هستند

مناسب برای Iftar در این افراد شربت عسل ، شربت آب انگور و چای کمرنگ است. سامنو ، کاچی ، پوسته های زرد و مربا انرژی کافی را برای این افراد فراهم می کنند. مصرف نخود با گوشت بلدرچین و بلدرچین ، خورش کرفس ، فزانجان و مصرف زیتون به همراه مواد غذایی به کاهش عوارض دستگاه گوارش در این افراد کمک می کند. مصرف نخود فرنگی ، لوبیای مو و سایر غذاهای ترکیبی برای این افراد بسیار مفید است. به این افراد توصیه می شود که بیش از آب و مایعات استفاده نکنند و از انجیر ، انواع توت های خشک و توت غافل نشوند.

افرادی که دارای خلق و خوی سرد و خشک هستند

این افراد می توانند با چشمه هایی با عسل یا شیر بادام روزه بگیرند. این افراد همچنین در معرض خشکی قرار دارند و باید در حفظ رطوبت بدن و خوردن غذاهای رطوبت مراقب باشند. استفاده از بادام ، فرنی و برنج غذاهای رطوبت خوبی هستند. مصرف آب میوه های طبیعی ، سوپ جو با سبزیجات و سوپ ، خورش حاوی سبزیجات و کدو تنبل بسیار مفید است. این افراد باید از گرمای بیش از حد مانند خرما یا سبزیجات تیز و ادویه های گرم جلوگیری کنند زیرا باعث کاهش رطوبت و خشکی بدن می شوند.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا