وزارت بهداشت: مردم در خرید خرما دقت کنند

به گفته وبدا ، ایوب بیکی ، رئیس برنامه های غذایی و برنامه های عمومی وزارت بهداشت ، در این مواقع به اهمیت سلامت مواد غذایی اشاره کرد و از مردم خواست تا محصولات غذایی را از مراکز معتبر تهیه کنند تا از بیماری های ناشی از غذاهای ناسالم جلوگیری کنند.
وی بر نظارت بر سلامت بر کیفیت مواد غذایی ، به ویژه غذاهای پرخطر مانند زولبیا ، بامیه ، خاکستر ، هالیم و کباب تأکید کرد و از شهروندان خواست که از خرید این موارد از بچه ها خودداری کنند.
به گفته بکی ، کیفیت روغنهای مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه باید مورد توجه قرار گیرد و این محصولات نباید دارای ذرات سوخته یا تغییر رنگ قهوه ای تیره باشند.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط بر کیفیت روغن های مصرفی در مراکز تولید این محصولات نظارت می کنند.
وی همچنین بر استفاده از ظروف مناسب تأکید کرد و گفت: ظروف پلی استایرن برای غذاهای گرم مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیوم یا گیاهی استفاده کنند و مطمئن شوند که جعبه های شیرینی استاندارد شده است.
مشاهده اصول مناسب ذخیره مواد غذایی یکی دیگر از مواردی از وزارت بهداشت است. طبق دستورالعمل های بهداشتی ، غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و باید در دمای زیر 2 درجه سانتیگراد (یخچال) یا بیش از 2 درجه سانتیگراد (بخاری) باشد.
رئیس گروه مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت همچنان بر اهمیت سلامت سالم و سلامت سبزیجات تأکید کرد و گفت: “برای جلوگیری از بیماری های میکروبی و انگلی ، شهروندان باید از سلامت و دستورالعمل های دارای فشار خون استفاده کنند.”
وی همچنین بر معاینه برچسب های مواد غذایی بسته بندی شده هنگام خرید تأکید کرد و افزود: “مجوز بهداشت ، تاریخ تولید و انقضا و سلامت بسته بندی از جمله مواردی است که باید در نظر بگیرید.” علاوه بر این ، مردم باید از خرید غذاهای باز که بدون بهداشت ارائه می شوند ، خودداری کنند.
بکی همچنین در مورد خرید خرما و ریواس هشدار داد و گفت: “تاریخ ها نباید علائم فساد یا بوی ترش را داشته باشند و قبل از استفاده باید به خوبی شسته شوند.”
در پایان ، وی از هموطنان خواست تا در صورت هرگونه تخلف از بهداشت ، مانند عدم رعایت تاریخ بهداشت شخصی و محیط زیست یا تأمین مواد غذایی ، به وزارت بهداشت ، به سیستم شکایات عمومی وزارت بهداشت گزارش دهند.