غذایی که از پیشرفت MS جلوگیری می کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار Mehr به نقل از هلیت محققان گزارش می دهند که مواد مغذی موجود در ماهی می توانند از سلولهای مغزی فروپاشیده و از آن محافظت کنند و این ممکن است برای بیماران باشد. هام این مفید
محققان بیماران را پیدا کردند هام این این مقادیر بیشتر ماهی چرب یا حتی غیر فرهنگی آنها مصرف کردند ، 5 ٪ کمتر در معرض خطر بدتر شدن علائم خود بودند.
نتایج نشان می دهد که آنها همچنین حدود 5 ٪ خطر کمتری برای نقاط بدتر در مقیاس که ناتوانی MS را اندازه گیری می کند ، داشتند.
“فرا گرفتن کارن سرپایی»، متخصص ارشد تحقیقات در موسسه کارولینسکا سوئد می گوید: “نتایج بر نقش احتمالی رژیم غذایی ، به ویژه مصرف ماهی تأکید می کند ، به عنوان یک عامل قابل تغییر که می تواند یک مکمل برای راه حل های درمانی در دسترس MS باشد.”
هام این این اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن به میلین حمله کند ، یک غلاف محافظ که الیاف عصبی را پوشانده است. آسیب به سلولهای عصبی باعث کوچک شدن مغز و همچنین علائمی مانند ضعف عضلات ، سفتی ، اسپاسم ، مشکلات بینایی ، کاهش تفکر و درد می شود.
برای این مطالعه ، محققان بیش از 5 بیمار سوئدی مبتلا به هام این آنها در یک مطالعه در سراسر کشور بین 1 آوریل و 2 ژوئن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
پس از ورود به مطالعه ، شرکت کنندگان بسیاری از عادت های سبک زندگی خود از جمله مصرف ماهی را گزارش دادند.
نتایج نشان داد که افرادی که ماهی بیشتری می خورند در مقایسه با افرادی که کمترین مصرف را داشتند ، در معرض ناتوانی MS و بدتر شدن علائم بودند.
به همین ترتیب ، افرادی که بعد از تشخیص ماهی خود را افزایش داده اند ، از آن بهره مند شده اند.
در مقایسه با کسانی که ماهی می خورند ، بیماران MS که در رژیم غذایی خود ماهی مصرف می کردند ، بسته به میزان مصرف ، 2 تا 5 درصد کمتر در معرض خطر ناتوانی در طی 5 سال پس از تشخیص بودند.
به گفته محققان ، اسیدهای چرب امگا -3 در ماهی های چرب دارای فواید مغزی هستند ، اما محققان گفتند: “اثرات مفید مصرف ماهی بدون چربی نشان می دهد که سایر عوامل نیز ممکن است نقش مهمی داشته باشند.”
قاتلاسید آمینه موجود در ماهی و غذاهای دریایی می تواند یکی از دلایلی باشد که باعث ایجاد بیماران می شود هام این برای بهره مندی از آن
محققان خاطرنشان كردند: “تورین فراوان ترین اسید آمینه در مغز است و منبع غذایی اسید آمینه مورد نیاز برای تأمین نیازهای بدن است.
محققان اضافه کردند: “تورین انواع مختلفی از عملکردهای سلولی ، از جمله اقدامات محافظ سلولی از طریق اثرات ضد “اکسیدان و ضد التهاب ، که آن را به یک عامل درمانی بالقوه برای اختلالات عصبی تبدیل می کند.”