ریفلاکس معده در ماه رمضان ؛ دلایل و درمان

Amrullah Sharifi ، عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی حمدان ، با تأکید بر اهمیت تعادل در تغذیه در ماه رمضان“خوردن غذا در سپیده دم توصیه نمی شود ، زیرا برخی از افراد برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز ، مصرف مواد غذایی را به دست می گیرند ، که می تواند منجر به مشکلات دستگاه گوارش شود.”
وی مهمترین عارضه پرخوری در سحر را به عنوان رفلاکس معده توصیف کرد و تأکید کرد: برای جلوگیری از کم آبی ، سبزیجات و میوه ها باید در جادو گنجانده شوند. همچنین ، مصرف غذاهای با چربی بالا باید محدود باشد ، زیرا این امر می تواند احتمال ریفلاکس معده را افزایش دهد.
وعده های غذایی را در زمان افطار تقسیم کنید
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی حمدان توصیه کرد: قول افطار باید به دو بخش تقسیم شود و همزمان از شام و افطار خودداری کنید.
شریفی گفت: سریعاً باید سریعاً سریع خود را با یک وعده غذایی سبک باز کنند و چند ساعت بعد شام خود را بخورند.
وی با اشاره به احساس ضعف و بی حسی در ساعات نزدیک افطار گفت: “این کاملاً طبیعی است و یکی از فلسفه های روزه ، درک شرایط فقرا و نیازمندان است.” بنابراین ، احساس گرسنگی و تشنگی در این روزها نباید نگران باشد.
ممنوع بعد از سحر و افطار!
این متخصص تغذیه بلافاصله پس از طلوع آفتاب و افطار در مورد خواب هشدار داد و گفت: “این می تواند منجر به مشکلات دستگاه گوارش شود. افرادی که بعد از این وعده های غذایی نیاز به خواب دارند ، باید بالش خود را کمی بیشتر کنند تا از مشکلاتی مانند ریفلاکس معده جلوگیری شود.”
شریف به تأثیر بیش از حد مواد چربی در کاهش وزن بر کاهش وزن اشاره کرد و گفت: مانند سایر روزهای سال ، در ماه رمضان ، تعادل در مصرف مواد غذایی مهم است.
وی در مورد بوی بد هنگام روزه توضیح داد: “این معمولاً بعد از ظهر رخ می دهد و به دلیل گرسنگی و افزایش کتون های خون است.”
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی حمدان در طول عید به مصرف میان وعده و شیرینی ادامه داد و گفت: به دلیل کالری زیاد این غذاها ، افرادی که به کنترل وزن خود اهمیت می دهند باید در مصرف آنها متعادل شوند. همچنین ، برخی از آجیل های رنگی که اخیراً محبوب هستند ممکن است حاوی مواد افزودنی نامناسب باشند.
شریفی خاطرنشان کرد: در بعضی موارد ، فروشندگان از رنگهای مصنوعی برای پنهان کردن آجیل استفاده می کنند که می تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد.
در پایان ، وی خاطرنشان كرد: در ماه رمضان ، اصل تعادل در مصرف مواد غذایی و اجتناب باید رعایت شود ، روزه باید تغذیه سالم و طبیعی باشد و از غذاهای ناسالم ، به ویژه غذاهای پر و فرآوری شده جلوگیری شود.
۴۷۴۷
منبع:خبرآنلاین