بخور نخورهای وعده سحری در ماه رمضان

روزه برای افزایش سلامت و جلوگیری از بیماری فواید زیادی دارد. کارشناسان طب ایرانی روزه را راهی برای تمیز کردن بدن می دانند و توصیه می کنند از یک فنجان ولرم استفاده کنید و تاریخ آن را برای باز کردن افطار برای آماده سازی معده برای هضم می دانند.
آب گرم با رطوبت گرمای معده را می شکند و آن را متوسط می کند و خرما نیز یکی از غذاهایی است که قند آن به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب می شود.
از غذاهای سبک استفاده کنید
بهتر است غذاهای سبک تر و سبک مانند سوپ های ساده و آسان بخورید و از خوردن غذاهای غلیظ مانند خاکستر ، ماکارونی ، پیتزا ، لازانیا ، قارچ که سیستم گوارشی را تضعیف می کند ، خودداری کنید.
پوسته های زرد ، فرنی یا شیر برنج برای شروع افطار خوب است. اگر معده دارید ، کمی دارچین و دانه سیاه بریزید. برای تقویت معده ، کمی مربا بخورید ، با فرنی ، پوسته زرد یا شیر برنج. برای افرادی که گرما و خشکی زیادی در معده دارند ، سوپ جو با آلو بوخارا در صورت ریختن قارچ مناسب تر است.
از غذاهایی متناسب با خلق و خوی شما استفاده کنید. برای اولین بار به دنبال یک وعده غذایی ظریف و سبک تر بروید و غذای خود را به خوبی بپزید و پرخوری نکنید. برای گرم روحیه آن که صفرا در معده قرار دارد ، شربت لک در شروع افطار بسیار مفید است. این معده از صفرا تمیز می شود.
کمتر مصرف قندها
از زولبیا و بامیه در ماه رمضان برای افزایش سریع قند خون استفاده می شود ، اما به دلیل شیرینی و چربی آن ، توصیه نمی شود بیش از حد غذا بخورید. این شیرینی ها بروز تشنگی را در شخص افزایش می دهد.
به اندازه مایعات استفاده کنید
بعد از گذشت چند ساعت روزه ، روزه خود را با آب سرد باز نکنید زیرا باز کردن با آب سرد بسیار مضر است و عملکرد معده و سیستم گوارشی را تضعیف می کند. همچنین ، بلافاصله آب ننوشید و سعی کنید آب را به آرامی بنوشید و آب بخورد و ترجیحاً با فاصله از غذا.
برای تسکین تشنگی و تهیه آب بدن ، از نوشیدنی های شربت با تخم مرغ ، خاکستر و تخم مرغ استفاده کنید. بهتر است دو تا سه قاشق غذاخوری خاکستر را با یک لیتر آب ، یک تا دو ساعت قبل از خواب مخلوط کرده و از آن در سپیده دم استفاده کنید.
در هنگام خوردن سحر و افطار باید اعتدال مشاهده شود. غذا و آب را به اندازه بدن خود بخورید. آن را بین افطار و سحر بیش از حد نکنید و از خوردن غذا خودداری کنید.
مقابله کردن
برای مبارزه با تشنگی در ماه رمضان ، شایعه طبیعی بنوشید. برای تهیه این سیم پیچ ، یک لیوان جو بی وقفه را با 2 لیوان آب به مدت حدود 2 تا 5 دقیقه روی گاز مخلوط کرده و جوش دهید تا جو تا حدی بریده شود و آن را با یک صاف کننده صاف مخلوط کرده و با عسل مخلوط کنید.
توصیه می شود عطش را در طول افطار تا طلوع آفتاب ، خوردن کاسنی و عرق تره فرنگی تسکین دهید.
در طول ماه رمضان از میان وعده هایی مانند تراشه ، کیک ، میان وعده های آماده و بیسکویت استفاده کنید و به عنوان مخلوطی از کاهو و آب انگور ، کیسه و کاهو یا سیب غذا بخورید. این میان وعده ها باعث می شود رطوبت بدن عطش را کاهش دهد.
با کمک میوه و سبزیجات از یبوست جلوگیری کنید
برای جلوگیری از یبوست در وعده های غذایی میوه ها ، غذاهای فیبر و سبزیجات خام ، سبزیجات پخته شده بخورید. مصرف کدو تنبل ، هویج پخته شده و زیتون با تحرک و ورزش مناسب و خواب منظم در جلوگیری از یبوست بسیار مفید است.
به اندازه کافی بخواب
خوابیدن در این زمان ، اگرچه برای مدت کوتاهی ، در هضم بهتر و اشتها در جادو مؤثر است و به دلیل روزه گرفتن ، یک تا دو ساعت خواب در روز برای تجدید سیستم های بدن توصیه می شود ، مشروط بر اینکه قبل از غروب آفتاب نباشد.
مواد غذایی از منظر طب ایرانی ممنوع است
عدم مصرف غذاهای ضخیم و سنگین ، مصرف غذاهای غلیظ و چسبناک مانند Halim ، Halva ، Halva و Zolbia و بامیه و غذاهای مختلفی که دارای ظرفیت هضم متفاوتی هستند ، در وعده غذایی افطار و طلوع آفتاب باعث ایجاد معده و خواب بی قرار و تمایل به غذا خوردن می شوند.
همچنین ، از یک وعده غذایی کامل در سپیده دم نیز برای جلوگیری از سوء هاضمه و علائمی مانند رفلاکس و نفخ استفاده می شود.
خوردن غذاهای خشک ، شیرین ، سرخ شده و پر آب ، نشاسته ، تند و تند و بیش از حد مصرف گوشت و همچنین نوشیدن قهوه ، کاکائو و چای جسورانه ، برخی از مواردی هستند که باعث تشنگی می شوند و باید رها شوند.
آنچه به روزه کمک می کند ، روز با کمترین ضعف و تشنگی ، تغذیه مناسب در سحر و افطار است. تغذیه با فیبر ، آب و مواد مغذی ضروری که باعث تشنگی کمتر می شوند.
برای طلوع این غذاها توصیه می شود
در طلوع آفتاب ، خوردن غذاهای مبتنی بر پروتئین مانند لبنیات کم ، لوبیا و گوشت توصیه می شود و توصیه می شود افراد از خوردن غذاهای شور و چرب خودداری کنند. غذاهای ماه رمضان برای جادو را می توان در پنج دسته زیر بررسی کرد.
میوه ها و سبزیجات از جمله غذاهای مناسب ماه مقدس ماه رمضان هستند که علاوه بر ویتامین ها و مواد معدنی بالا ، به حفظ انرژی بدن در طول روز کمک می کنند. از آب یا میوه هایی مانند هندوانه ، خیار یا پرتقال می توان برای تأمین آب بیشتری استفاده کرد. کارشناسان و کارشناسان در زمینه تغذیه بهترین سبزیجات در طلوع آفتاب هستند که به دلیل فیبر زیاد و آب زیاد از یبوست و تشنگی جلوگیری می کنند.
یکی از غذاهای مناسب برای تخم مرغ این است که به دلیل پروتئین زیاد ، منجر به سیری بیشتر در طول روز می شود. شما می توانید از این مواد مغذی به طرق مختلف استفاده کنید.
برنج غذای خوبی برای ماه رمضان است که بیشتر مردم ، به ویژه ایرانی ها از آن استفاده می کنند. ترجیحاً غذاهای برنج را با گروه کربوهیدرات نخورید. توصیه می شود که برنج را در یک کت یا دم بپزید تا خواص آن حفظ شود. برای افزایش ویتامین می توانید از سبوس سبوس در پخت برنج استفاده کنید. اگر شما یکی از افرادی هستید که علاقه زیادی به خوردن شیر آب دارید ، بهتر است آن را در ماه رمضان ترک کنید تا از ورود بیش از حد چربی به بدن خود جلوگیری کنید. شما می توانید برنج را به همراه خورش های زیر یا در ترکیب بخورید و دیگر نیازی به نگرانی در مورد تهیه سحر در ماه رمضان ندارید.
غذاهایی که برای سحر توصیه نمی شوند
توصیه می شود از غذاهایی که می توانند باعث سوزش معده ، ناراحتی دستگاه گوارش ، ترش یا تشنگی شوند ، ذکر شود. Cocoa سیب زمینی ، Coco -Vegetable ، Cutlet ، کباب ، کباب ، سوسیس و سوسیس ، غذاهای سرشار از چربی و شکر ، غذاهای دارای مایونز ، خامه یا چای منجر به عوارضی می شود که باید از آن جلوگیری شود.
تناسب اندام بدن برای ماه رمضان به بدن کمک می کند تا عملکرد بهتری داشته باشد ، و همچنین از شروع آب سرد ، نوشیدنی ها و مانند آن در صورت افطار خودداری می کند. به جای آب سرد ، کمی آب یا چای گرم و با خرما ، کشمش ، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی شروع کنید. اینگونه است که اشتها کنترل می شود.