استراتژی برای جلوگیری از خاکستری مو

یک مطالعه جدید در مورد موش ها نشان داد که درمان های داخلی و خارجی با آنتی اکسیدان های لوتئولین در به حداقل رساندن سفید بودن مو مؤثر است.
Mehr به نقل از اخبار پزشکی گفته است: یک مطالعه منتشر شده در مورد آنتی اکسیدان ها بررسی کرد که چگونه سه آنتی اکسیدان بر بروز موهای خاکستری در موش ها تأثیر می گذارد: Hespertin ، Diocometine و Luteolin. در حالی که آنتی اکسیدان های هاشپتین و دیویدومتین باعث کاهش سفیدی مو نمی شوند ، لوتئولین این اثر را داشت.
با تأیید تحقیقات آینده ، افراد ممکن است از لوتئولین برای جلوگیری از موهای سفید آینده استفاده کنند.
نویسندگان این مطالعه ابتدا جنبه های مهم آنچه را که در موش ها هنگام خاکستری شدن مو اتفاق می افتد ، توضیح می دهند. در برآمدگی فولیکول های مو دو نوع مهم از سلولهای بنیادی وجود دارد: سلولهای بنیادی کراتیکاتیت فولیکول و سلولهای بنیادی ملانوسیت فولیکول. سلولهای بنیادی کراتینوسیت از کاهش اندوتیلین یک نوع پپتید را تجربه می کنند و سلولهای بنیادی ملانوسیت فولیکول در گیرنده این خطوط اندوتاسیون کاهش می یابد.
آنها خاطرنشان می كنند كه اگر متخصصان بتوانند راهی برای سرکوب این فرآیند پیدا كنند ، می توانند سفیدی مو را به حداقل برسانند. یکی از گزینه های بالقوه لوتئولین بود ، فلاونوئید موجود در گیاهان مانند جعفری و کرفس.
برای این مطالعه ، موش ها به مدت شانزده هفته با لوتئولین داخلی و خارجی تحت درمان قرار گرفتند. گروه دیگری از موش ها به مدت شش هفته با هسپر یا دیوسپتین خارجی تحت درمان قرار گرفتند.
اثرات قابل توجهی برای موشهای دریافت شده توسط لوتئولین خارجی وجود دارد. در ابتدا ، محققان کاهش سلولها با نشانگر خاص را نشان دادند که نشان می دهد درمان پیری لوتئولین سلولهای بنیادی کراتینوسیت را سرکوب می کند.
آنها همچنین درصد کمتری از موهای خاکستری را در بین موشهای تحت درمان با لوتئولین مشاهده کردند. این مشاهدات و سایر مشاهدات نشان می دهد که لوتئولین به تسکین مشکلات سیگنالینگ بین خطوطی های سلولهای بنیادی کراتینوسیت و گیرنده های اندوتیل در سلولهای بنیادی ملانوسیت کمک می کند و موهای خاکستری را کاهش می دهد.
تحقیقات آینده می تواند تأیید کند که آیا لوتئولین به کاهش موهای خاکستری در افراد کمک می کند و چه میزان و چه چیزی ممکن است مؤثرتر باشد. نویسندگان همچنین خاطرنشان می کنند که برای تعیین دوزهای ایمن باید تحقیقات بیشتری انجام شود.
لوتئولین یک آنتی اکسیدان است که در بسیاری از غذاهای گیاهی یافت می شود که دارای خاصیت ضد التهابی است. فلفل های سبز ، از جمله فلفل سبز شیرین ، فلفل های تند ، کنگر فرنگی ، کدو تنبل و کرفس نیز دارای لوتئولین هستند.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین