اخبار سلامت

توصیه های طب سنتی برای روزه داری/راه های پیشگیری از تشنگی

سعید مهدی میرگازانفاری ؛ معاون مدیر تعالی طب و مطب تکمیلی ایران اظهار داشت که ریشه بسیاری از مشکلات و بیماری ها رطوبت است که در بدن جمع می شود. وی گفت: روزه گرفتن به دلیل خلق و خوی گرم و خشک آن می تواند مقداری از رطوبت و غیره را دفع کند. همچنین می تواند فرد ، لاغر و معده را کوچک کند و نفخ و التهاب جسمی را کاهش دهد.

وی افزود: به دلیل گرمای زیاد و خلق و خوی خشک ، مزاج گرم و خشک باید در طول روزه گرفتن اقدامات تغذیه ای انجام دهد تا از علائم ناخوشایند جلوگیری شود. در این افراد ، با افزایش خلق و خوی به سمت خشکی و گرمای بدن افزایش می یابد ، احتمال خشکی پوست و یبوست وجود دارد.

معاون مدیر تعالی طب و دفتر تکمیلی ایران ادامه داد: برای کاهش خشکی و گرمای ناشی از روزه ، به ویژه در افرادی که دارای این خلق و خوی هستند ، بعد از افطار ، سبزیجات و میوه های بیشتری مانند کاهو و مرکبات و آب کمتری بعد از خواب استفاده می شود.

یکی از اعضای دانشگاه علوم پزشکی ارتش اظهار داشت که در خلق و خوی گرم و خشک تشنگی برای خشکی بدن ، استفاده از عرق های خنک مانند کاسنی و شلیک یک لیوان یا مصرف خاکستر و مواد ترش مانند آب لیمو و آب و همچنین یک قاشق چایخوری تخم مرغ یا طعمه است.

وی افزود: خوردن سبزیجات مانند تره فرنگی ، ترخون و پیاز به دلیل ترکیبات شدید آنها می تواند با افزایش گرمای بدن باعث تشنگی شود. ” توصیه می شود که سبزیجات را از وعده جادویی خارج کرده و کاهو و سالاد را جایگزین کنید. البته ، شما می توانید از انواع سبزیجات و علایق بالای آن در فواصل افطار لذت ببرید.

به گفته وی ، افرادی که دارای معده و خلق و خوی گرم هستند باید روزه را با شربت آب معمولی با آب معمولی و در حجم مناسب (در یک فنجان یا حداقل نیمی از لیوان معمولی) باز کنند. دارای خلق و خوی متعادل است و برای کاهش عطش و آماده سازی معده برای اتخاذ وعده غذایی بعدی بسیار مناسب است.

معاون وزیر تعالی دفتر طب ایران و وزارت بهداشت گفت: یبوست در هنگام روزه گرفتن شایع است و می گوید بهتر است از سحر و در هنگام افطار از همه ملین ها ، ملین ها و تهیه های خودداری کنید. البته مصرف ملین ضعیف در سپیده دم هیچ مشکلی ایجاد نمی کند و می تواند برای جلوگیری از یبوست ناشتا مفید باشد. محلول طب سنتی برای جلوگیری از یبوست از غذاهای شور و سرخ شده و کاهو ، خیار ، آلو و شکل است. مرطوب کردن حدود پنج آلو بخارا با دو انجیر در یک فنجان آب از شب قبل و خوردن آن در سپیده دم به دلیل خلق و خوی متعادل آن برای اکثر خلق و خوی مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از افراد با ضعف عصبی ممکن است به دلیل کاهش سطح مغز و قند خون ، بعد از اختلال عملکرد والری یا گل یا گل یا گلدهی بهتر باشند.

Mirghazanfari گفت: “از دیدگاه طب سنتی ، علت اصلی رطوبت مغز عامل اصلی رطوبت است و از آنجا که این رطوبت را از بین می برد ، حافظه را تقویت می کند.” البته برای دستیابی به این عملکرد ، اقدامات اصلاح تغذیه باید در حین روزه گرفتن انجام شود تا مشکلاتی مانند قطره گلوکز یا کاهش فشار خون باعث عدم تمرکز و ضعف حافظه نشود.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا