سلامت خانواده

کدام مکمل های غذایی را باید در ماه رمضان مصرف کنیم؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتعلی صفا ، رئیس اداره کل محصولات طبیعی سازمان غذا و داروی ، گفت: “به دلیل تغییرات غذایی روزه در ماه مقدس رمضان ، استفاده از مکمل های غذایی مانند مولتی ویتامین ها ، مواد معدنی و محصولات طبیعی افزایش می یابد.” سازمان غذا و داروی برای اطمینان از کیفیت و سلامت آنها ، نظارت دقیق بر روند تولید ، توزیع و تهیه این محصولات دارد.

وی افزود: با اشاره به اینکه مکمل هایی مانند ویتامین D ، کلسیم ، آهن و منیزیم می توانند به کاهش ضعف بدن ، خستگی و کم آبی بدن کمک کنند: “برخی از محصولات طبیعی مانند زعفران ، چای سبز و زنجبیل در بهبود هضم نقش دارند.” مصرف این مکمل ها باید با آگاهی و نظارت بر متخصصان انجام شود ، زیرا مصرف بیش از حد می تواند منجر به عوارض ناخواسته شود.

رئیس اداره کل محصولات طبیعی ، رئیس اداره مواد غذایی و دارو بر لزوم تهیه مکمل های غذایی از منابع معتبر تأکید کرد و ادامه داد: داروخانه ها تنها مراکز مجاز برای تهیه این محصولات هستند و مردم باید از خرید مکمل های مراکز نامعتبر خودداری کنند. همچنین توصیه نمی شود از مکمل های حاوی کافئین در سحر استفاده کنید ، زیرا می تواند در طول روز عطش را افزایش دهد.

صفا در پایان گفت: “سازمان غذا و داروی از عموم مردم خواست كه در صورت لزوم در مصرف مکمل های تغذیه ای مراقب باشند و در صورت لزوم با پزشك یا داروساز مشورت كنند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا