سلامت خانواده

این میوه کلسترول بد را کاهش می دهد

در مطالعه ای که توسط مجله Cureus منتشر شده است ، بسیاری از کارشناسان مطالعات علمی بسیاری در مورد آووکادو و بیماری های قلبی عروقی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که افرادی که به طور مرتب غذا می خورند کلسترول کمتری دارند و کمتر از افرادی که نمی خورند در معرض خطر هستند.

به گفته ایسنا ، دکتر آنتونی آلتوبلی ، رئیس مرکز پزشکی قلبی عروقی رابرت وود جانسون ، به مطالعه دیگری اشاره می کند که نشان می دهد مصرف منظم آووکادو می تواند به سلامت قلب کمک کند. یک مطالعه مشاهده 5 ساله که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است ، نشان داد که افرادی که حداقل دو وعده غذایی در هفته می خورند (معادل یک آووکادو کامل) ، خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی ، 5 ٪ کاهش یافته و خطر بیماری عروق کرونر 5 ٪ است.

دکتر آلتوبل توضیح می دهد که برای بهره برداری از این مزایا ، شما باید غذاهای سرشار از چربی های اشباع شده (مانند کره ، پنیر و گوشت فرآوری شده) را با غذاهای گیاهی مانند آووکادو ، سرشار از چربی های سالم برای قلب جایگزین کنید. این روش بهتر از اضافه کردن آووکادو به رژیم غذایی است.

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا