توضیحات وزارت بهداشت درباره افزایش تعرفه غذای دانشجویی

براساس گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، عبدولرزا دیانی ، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی در مورد تعرفه های غذایی دانشجویی در سال 1404 ، گفت: “در مورد نیازهای اساسی دانش آموزان ، از جمله مسئله غذا و خوابگاه ها ، وزارت دانشجویی و دانشجویی وزارت بهداشت مسئولیت انجام همه کارها را بر عهده دارد.
وی گفت: یکی از اساسی ترین و اساسی ترین نیازهای هر دانش آموز ، مسئله تغذیه ، خوابگاه یا مسکن و پناهگاه دانش آموزان است. وی گفت: ما موظفیم تا حد امکان این نیازهای اساسی دانش آموزان را برآورده کنیم تا هیچ نگرانی برای دانشجویان وجود نداشته باشد.
دیانی به تورم و افزایش قیمت مواد غذایی اشاره کرد: به دنبال آن تورم شدید و هزینه های زیاد در صنایع غذایی که منجر به افزایش قیمت مواد اولیه مواد غذایی نیز شده است. پس از آن توسط گروه دانشجویی بخش فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ، که منجر به افزایش بودجه تغذیه ای دانشجویان دانشگاه های پزشکی در کشور شد ، دنبال شد.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی در تکمیل وی اظهار داشت: افزایش و تخصیص خطوط بودجه برای تغذیه دانشجویان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی در سال 1404 با کمک مجمع مشاوره اسلامی و سازمان برنامه بودجه.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین ، دانشجویان دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی در کشور می دانند که در 1404 بودجه دانش آموزان در زمینه تغذیه افزایش یافته است ، و ما به دانش آموزان عزیز قول می دهیم که هیچ نگرانی در مورد تغییرات غیرمعمول تغذیه در سال تحصیلی جدید وجود نخواهد داشت زیرا تغذیه و مسکن دانش آموزان برای ما مهم است.
دیانی با توجه به منطق و عرف سال ، افزایش تعرفه های غذایی را در سال جدید توصیف کرد و گفت: “تعرفه های غذایی دانشجویی در سال تحصیلی جدید براساس این منطق خواهد بود که حدود 10 ٪ از کل هزینه غذا تا 10 ٪ است.”
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت اظهار داشت: همچنین با توجه به اینکه ما معتقدیم دانشگاه های پزشکی ما در زمینه آموزش سازندگان آینده سیستم بهداشت متمرکز هستند و دانشجویان عزیز باید در امور اجرایی شرکت کنند و همه نقش موثری در تعالی دارند. بنابراین ، هرگونه اقدام و تغییر در اتحادیه کارگری ، رفاه و مقررات تغذیه مطمئناً با نظر اتحادیه های کارگری انجام می شود.
دایانی به روند نظارت بر کیفیت غذای دانشجویان در محیط دانشگاهی اشاره کرد و گفت: “با توجه به کیفیت مواد غذایی که برای دانشجویان مهم است پس از قیمت غذا ، ما در تلاش هستیم” کیفیت سرپرستان مواد غذایی “را در دانشگاه های پزشکی با کمک مدیر توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و واحد تحول تعریف کنیم که این امر به دانشجویان عزیز ما کمک می کند.
وی به نقش نظارت دانشجویان ، به ویژه شوراهای اتحادیه های کارگری در امور اجرایی دانشگاه ها و همچنین حفظ کیفیت غذای دانشجویی اشاره کرد و افزود: “برای حفظ کیفیت غذای دانشجویان در محیط دانشگاهی ، ما همچنین می توانیم از ظرفیت دانشجویان خود ، به ویژه شوراهای اتحادیه کارگری استفاده کنیم ، برای نظارت بر کیفیت ، آشپزی و حتی لیست دانشجویان.
وی به بدهی دانشگاه های پزشکی به عنوان مسئله دیگری در زمینه تغذیه اشاره کرد و افزود: “متأسفانه یکی از موضوعات مهم در زمینه تغذیه ، بحثی است که در چند سال گذشته اتفاق افتاده است به طوری که دانشگاهی نبوده است که هیچ نگرانی در مورد بدهی سنگین ندارد.” ما امیدواریم که با افزایش بودجه ای که در زمینه تغذیه رخ خواهد داد ، می توانیم برخی از این صدمات را کاهش دهیم.
دیانی از ترتیب قراردادهای تیپ در زمینه تغذیه خبر داد و گفت: یکی از موضوعات مهم در بخش تغذیه دانشجویی در بخش دانشجویی وزارت بهداشت ، نوع قراردادهایی است که در تلاش برای کمک به دانشگاه ها و دانشجویان است که کیفیت دانشجویان در دانشگاه ها و دانشگاه ها را توضیح و ارتباط برقرار می کند.
وی گفت: “ما انتظار داریم دانشگاه های پزشکی قراردادهای تغذیه ای با پیمانکاران را تحت نوع قراردادها به پایان برسانند.”
مدیر کل وزارت بهداشت دانشجویی و آموزش پزشکی در پایان کنفرانس ملی تغذیه دانشجویی اعلام کرد و اظهار داشت: این کنفرانس که پس از ماه مقدس ماه رمضان برگزار می شود ، در مورد نوآوری های تغذیه ای دانش آموزان صحبت خواهد کرد.
در پایان ، این مقام گفت: یکی از مهمترین برنامه های کار گروه دانشجویی وزارت بهداشت ، مسئله آشپزخانه های صنعتی است. در حال حاضر ، بیش از 50 ٪ از دانشگاه های پزشکی کشور هنوز فاقد آشپزخانه صنعتی هستند. با این حال ، آشپزخانه های صنعتی کاهش 30 درصدی در هزینه های پخت و پز و تغذیه و کیفیت بالای خدمات غذایی است که تا حد امکان جدی خواهد بود.
پایان پیام/