سلامت خانواده

ویژگی های معجزه نارنجی – اخبار آنلاین

با خوردن یک نارنجی می توانید حدود 5 ٪ از مقدار توصیه شده ویتامین C را از این طریق دریافت کنید. ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود جذب و ذخیره آهن کمک می کند. بدن ما برای بهبودی و تشکیل رگ های خونی ، غضروف ، عضله و کلاژن به ویتامین C نیاز دارد.

الیاف خوراکی در پرتقال

براساس گزارش آنلاین Hamshahri ، یک نارنجی متوسط ​​حاوی 5 گرم فیبر خوراکی است. این الیاف خوراکی نه تنها یبوست را تسکین می دهند ، بلکه روده ها را نیز سالم نگه می دارند ، کلسترول خون را پایین می آورند و سطح قند خون را کنترل می کنند. فیبر موجود در نارنجی همچنین به شما کمک می کند تا احساس طولانی تری کنید ، بنابراین کمتر غذا می خورید و از چاقی خود جلوگیری می کنید.

این میزان مصرف الیاف خوراکی نیز خطر ابتلا به دیابت ، بیماری قلبی و انواع سرطانها را کاهش می دهد.

در برابر التهاب

نارنجی حاوی 3 نوع ماده آنتی اکسیدانی به نام فلاونوئیدها است که همچنین دارای خاصیت ضد التهابی هستند. پرتقال و سایر غذاهای آنتی اکسیدان در مبارزه با التهاب طولانی مدت و حتی قدرتمندتر از دارو قدرتمندتر هستند. التهاب یک عارضه همراه با سرطان ، بیماری قلبی ، دیابت ، آرتروز ، افسردگی و آلزایمر است.

سرشار از پتاسیم

اگرچه به دلیل موزهای پتاسیم بالا شناخته شده است ، اما پتاسیم نارنجی نیز زیاد است و هر نارنجی 2 میلی گرم این ماده معدنی دارد. پتاسیم به عملکرد صحیح اعصاب و عضلات و ثابت نگه داشتن ضربان قلب کمک می کند. بعد از ورزش ، برای از بین بردن گرفتگی عضلات و تهیه الکترولیت بدن ، یک پرتقال بخورید.

پر از فولات

بدن ما برای تهیه DNA و سایر مواد ژنتیکی به نوعی ویتامین B نیاز دارد و به تقسیم سلول ها به فولات کمک می کند. فولات به ویژه برای زنان باردار مفید است. فولات از نقص هنگام تولد در مغز و ستون فقرات نوزاد جلوگیری می کند.

رنگدانه نارنجی به نام بتاکاروتن

بتاکاروتن رنگدانه ای است که نارنجی نارنجی است. همچنین یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که به سلولهای سالم کمک می کند و آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد به بدن را کاهش می دهد. رادیکال های آزاد مولکولهایی هستند که هنگام تجزیه غذا یا متابولیسم یا قرار گرفتن در معرض عواملی مانند مواد شیمیایی ، دود سیگار یا پرتوهای ماوراء بنفش ، سلول ها را تولید و آسیب می رسانند.

منبع مناسب برای تیامین

تیامین ، که ویتامین B نیز نامیده می شود ، ویتامین است که به بدن کمک می کند تا مواد مغذی دیگر را پردازش کرده و آنها را به انرژی تبدیل کند. تیامین یک عامل اساسی برای عملکرد مناسب سلول بدن است. آنها ممکن است با غنی سازی ماکارونی ، برنج و غلات ، تیامین را اضافه کنند ، اما نارنجی نیز منبع خوبی از تیامین است.

پرتقال کامل بهتر از آب پرتقال

اگرچه هر دو آب پرتقال و پرتقال کامل برای بدن مفید هستند ، در صورت امکان باید پرتقال های کامل بخورید. آب پرتقال مقداری فیبر دارد اما برای تأمین نیازهای روزانه ما کافی است. پرتقال کامل دارای 5 گرم فیبر از 1-5 گرم فیبر روزانه است.

پوست نارنجی دارای آنتی اکسیدان است

پوست نارنجی همچنین آنتی اکسیدان های زیادی و همچنین مقداری کلسیم و پتاسیم دارد. پرتقال ها را کاملاً بشویید ، سپس آن را رنده کنید و این پوست رنده شده را به شیرینی ها و غذاهای مختلف اضافه کنید.

بافت سفید روی گوشت نارنجی

بیشتر افراد از خوردن قسمت سفید و اسفنجی پوست و میوه های نارنجی خودداری می کنند زیرا این طعم تلخ است ، اما همچنین سرشار از کلسیم ، فیبر ، ویتامین C و فلاونوئیدهای تقویت کننده ایمنی است. شما می توانید این بافت سفید را با آب میوه مخلوط کنید تا طعم آن تمام خواص آن را مشخص نکرده و از آن لذت ببرید.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا