سلامت خانواده

پیشگیری از آلزایمر با 2 ماده مغذی مفید

طبق اخبار آنلاین ، غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می کنند اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان ها ، چربی های سالم ، ویتامین B ، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E. در اینجا برخی از غذاهای مفید برای تقویت مغز و حافظه هستند:

۱ آجیل

مغز و آجیل منابع غنی ویتامین E هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفید هستند. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم آجیل می تواند خطر کاهش حافظه را به دلیل سن کاهش دهد.

۲ قهوه

کافئین در قهوه می تواند به تقویت عملکرد کلی مغز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف قهوه می تواند خطر عملکرد شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

۳ تخم مرغ

تخم مرغ پر از ویتامین B-1 ، B-1 و اسید فولیک است. مغز را از کوچک شدن محافظت می کند و کاهش شناختی را به تأخیر می اندازد.

۴ نارنجی

ویتامین C در پرتقال سلولهای مغزی را در برابر صدمات ناشی از پیری محافظت می کند.

۵ شکلات تلخ

فلاونوئیدها در شکلات تلخ توانایی های یادگیری را تقویت می کنند و آنتی اکسیدان های موجود در آن از کاهش شناختی و بروز آلزایمر جلوگیری می کند.

منبع: کلان شهر

مترجم: الهه جعفر زاده

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا