پیشگیری از آلزایمر با 2 ماده مغذی مفید

طبق اخبار آنلاین ، غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می کنند اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان ها ، چربی های سالم ، ویتامین B ، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E. در اینجا برخی از غذاهای مفید برای تقویت مغز و حافظه هستند:
۱ آجیل
مغز و آجیل منابع غنی ویتامین E هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفید هستند. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم آجیل می تواند خطر کاهش حافظه را به دلیل سن کاهش دهد.
۲ قهوه
کافئین در قهوه می تواند به تقویت عملکرد کلی مغز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف قهوه می تواند خطر عملکرد شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
۳ تخم مرغ
تخم مرغ پر از ویتامین B-1 ، B-1 و اسید فولیک است. مغز را از کوچک شدن محافظت می کند و کاهش شناختی را به تأخیر می اندازد.
۴ نارنجی
ویتامین C در پرتقال سلولهای مغزی را در برابر صدمات ناشی از پیری محافظت می کند.
۵ شکلات تلخ
فلاونوئیدها در شکلات تلخ توانایی های یادگیری را تقویت می کنند و آنتی اکسیدان های موجود در آن از کاهش شناختی و بروز آلزایمر جلوگیری می کند.
منبع: کلان شهر
مترجم: الهه جعفر زاده
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین