سلامت خانواده

نیترات باید با دقت در محصولات گوشتی کنترل شود – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر فوتHeshmatullah Razavi گفت: “نیترات به عنوان مواد افزودنی اصلی در محصولات گوشتی برای افزایش ماندگاری ، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری های مضر مانند کلستریدیوم بوتولینوم ضروری است ، اما مصرف غیر ضروری آنها می تواند مشکلات جدی ایجاد کند.”

وی افزود: برای جلوگیری از عواقب منفی نیترات ، لازم است از این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اعتماد استفاده شود. ” نظارت دقیق نیترات باید با استفاده از تست های پیشرفته و نظارت مداوم انجام شود. این اقدامات نه تنها بهداشت عمومی را تضمین می کند بلکه به بهبود کیفیت محصولات و به دست آوردن اعتماد مصرف کنندگان نیز کمک می کند.

رازاوی تأکید کرد: استفاده از فن آوری های جدید و آزمایشگاه های تخصصی برای بررسی ترکیبات در محصولات می تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی مواد غذایی داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا