سلامت خانواده

خطرناک ترین غذای جهان را بدانید/ این غذاها باعث مرگ شما می شوند

غذا سوخت بدن ما است. اما همانطور که می دانید ، تمام آنچه ما می خوریم کاملاً سالم نیستند. در سرتاسر جهان ، برخی از غذاها حاوی خطرات پنهان (و گاهی اوقات آشکار) هستند و سموم دارند که اگر نادرست باشند ، می توانند کشنده باشند. از گیاهان سمی گرفته تا غذاهای دریایی خطرناک ، در این مقاله برای بررسی برخی از خطرناک ترین آنها غذاهای جهانی ما پرداخت می کنیم

1. Casawa: غذای پرخاشگر اما محبوب

کازاوا ، که به عنوان مانیوک نیز شناخته می شود ، گیاهی خوراکی است که میلیون ها نفر از مردم ، به ویژه مردم مناطق استوایی از آن استفاده می کنند. این گیاه منبع مهمی از کربوهیدرات ها است. اما در زیر نشاسته و پوسته بی ضرر ، یک راز خطرناک نهفته است. ریشه ها و برگهای کاساوا حاوی گلیکوزیدهای سیانوژنیک هستند که در صورت استفاده به سیانید تبدیل می شوند.

اگر کاساوا به درستی پردازش نشود ، استفاده از آن می تواند باعث فلج ، اختلالات شناختی یا حتی مرگ شود. سازمان بهداشت جهانی (WHO) گزارش می دهد که مسمومیت با کاساوا سالانه بیش از 5 نفر را می کشد و هزاران نفر دیگر به دلیل سطح پایین قرار گرفتن در معرض آنها از اثرات طولانی مدت رنج می برند. برای کاهش خطر ، گیاه Casawa باید با روشهایی مانند خیساندن ، جوش یا خشک شدن پردازش شود.

2. Fugo: غذاهای دریایی کشنده

Fugo یا Balloon یکی از غذاهای خوشمزه اما بسیار خطرناک ژاپنی است که برای پخت و پز نیاز به دقت زیادی دارد. این ماده حاوی تترودوتوکسین ، سمی است که 5 برابر قوی تر از سیانید است. فقط چند میلی گرم از این سم می تواند در عرض چند دقیقه باعث فلج کامل و نارسایی تنفسی شود. شما باید بدانید که هیچ پادزهر شناخته شده ای برای این سم وجود ندارد.

برای جلوگیری از اشتباهات کشنده ، ژاپن مجوز ویژه ای برای تهیه فگو به سرآشپزها می دهد و آنها باید سالها آموزش ببینند تا قسمتهای مسموم ماهی را به درستی جدا کنند. با این حال ، ده ها نفر به دلیل مسمومیت با فگو سالانه تحت درمان قرار می گیرند ، اگرچه تعداد کشته شدگان ناشی از آن امروز نادر است. Fugo هنوز یکی از خطرناک ترین غذاهای جهان است.

3. کلاه قارچ: قاتل ساکت

قارچ (Amanita phalloides) ممکن است مانند یک قارچ معمولی به نظر برسد. اما در واقع یکی از کشنده ترین قارچ های جهان است. حتی نیمی از قارچ کلاه می تواند باعث نارسایی کبد و کلیه شود و طی چند روز منجر به مرگ شود.

برخلاف برخی از سموم که با گرما ناپدید می شوند ، پخت و پز قارچ کلاه از آن محافظت نمی کند. علائم مسمومیت 1 تا 2 ساعت پس از مصرف ظاهر می شود و تشخیص و درمان سریع آن را دشوار می کند. هزاران نفر از مردم در سراسر جهان هر ساله به دلیل مصرف این قارچ مسموم می شوند و تخمین زده می شود که حدود 5 نفر درگذشت. بنابراین مراقب باشید و از قارچ های ناشناخته خودداری کنید.

برخی از غذاها ممکن است خوشمزه به نظر برسند. اما خطرات پنهان وجود دارد که می تواند زندگی شما را تهدید کند. از کازاوا گرفته تا قارچ فگو و کلاه ، این غذاها به ظاهر بی ضرر هستند اما در واقع بسیار خطرناک هستند. اگرچه بسیاری از افراد مایل به ریسک کردن برای تجربه طعم های جدید هستند. اما آگاهی از خطرات این غذاها می تواند از فاجعه جلوگیری کند.

بنابراین دفعه بعد با a غذای عجیب و غریب تأسیس حتماً در مورد آن تحقیق کنید و مطمئن شوید که از آن بی خطر است. به یاد داشته باشید که سلامتی شما از هر تجربه رژیم غذایی مهمتر است.

2727

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا