سلامت خانواده

این زنان نسبت به سایرین به احتمال زیاد شکستگی استخوان لگن دارند

گزارش اخبار آنلاینزنان متوسط ​​که گوشت نمی خورند ممکن است شکستگی لگن بیشتری نسبت به زنانی که مرتباً گوشت یا ماهی مصرف می کنند ، داشته باشند. محققان فکر می کنند که BMI های کم (BMI) و کمبود مواد مغذی درگیر هستند.

یک مطالعه خطر شکستگی لگن را در بین گروه 6000 گیاهخوار ، ماهی و کسانی که هر از گاهی گوشت می خورند در مقایسه با زنانی که مرتباً گوشت می خورند ، ارزیابی کرده است. در طی یک دوره بیست ساله ، محققان شکستگی لگن را در بین گروهی از زنانی که مورد بررسی قرار گرفتند ، مشاهده کردند. طبق نتیجه گیری ، افزایش خطر شکستگی لگن فقط در بین افرادی که گیاهخوار بودند مشاهده شد.

این یافته ها حاکی از آن است که افرادی که دارای جرم کم چربی هستند ، در هنگام سقوط ، کمبود عضلات نسبت به استخوان های خود هستند و باعث می شوند استخوان ها ضربه بزنند و 2 ٪ از شکستگی های لگن را کاهش دهند.

گوشت و ماهی منابع عالی برای چندین ماده مغذی برای سلامت استخوان ، از جمله پروتئین ، ویتامین B و ویتامین D. است. اگرچه می توان بیشتر این مواد مغذی را از منابع گیاهی ، تخم مرغ و لبنیات دریافت کرد ، اما مطالعات قبلی نیز کمتر از این مواد مغذی نشان داده است در گیاهخواران

به گفته محققان ، تحقیقات بیشتری برای بررسی اینکه آیا نتایج مشابهی در بین مردان وجود دارد ، لازم است.

منبع: یدک

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا