تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندرم مرگ نوزادان – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محمود راواری ، عضو هیئت مدیره انجمن علوم شیردهی ایرانی ، مربی ارشد ملی و مشاور شیردهی در گفتگو با خبرنگار مهر ، با تأکید بر اهمیت شیردهی ، افزود: شیر مادر حاوی مواد ایمنی منحصر به فرد در شیر خشک وجود ندارد بشر این ترکیبات شامل آنتی بادی ها ، فاکتورهای رشد ، آنزیم ها و پروبیوتیک ها و محافظت از کودک در برابر بیماری هایی مانند عفونت های تنفسی ، اسهال و عفونت های گوش است.
مطالعات نشان داده است که نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند ، در آینده دیابت ، فشار خون بالا و کلسترول زیاد و همچنین شیردهی رشد بهتر مغز ، افزایش ضریب هوشی و تقویت سیستم عصبی کودک کمتر احتمال کمتری دارند. بشر
تأثیر شیردهی در کاهش خطر ابتلا به سندرم مرگ نوزادان (SIDS)
رااری با مراجعه به تأثیر شیر مادر بر کاهش خطر سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) تحقیقات نشان می دهد که نوزادانی که به طور انحصاری از شیر مادر تغذیه می کنند تا حداکثر 6 ماه حداقل در معرض خطر هستند. تغذیه در اولین ساعت تولد و تماس پوستی با پوست مادر نیز خطر مرگ کودک را تا 5 ٪ کاهش می دهد.
وی گفت: “طبق توصیه های سازمان بهداشت جهانی ، شیر مادر بهترین و مطمئن ترین تغذیه برای نوزادان است.” خانواده ها باید با حمایت از مادران شیرده ، شرایط لازم را برای شیردهی شیردهی منحصر به فرد در شش ماه اول زندگی کودک فراهم کنند.