اخبار سلامت

مصرف این سبزی ها می تواند ازسفید شدن موها جلوگیری کند

به گفته خبرنگار اجتماعی Tasnim ، کارشناسان به دنبال پاسخ به این سؤال هستند که آیا می توان از سفید کردن مو جلوگیری کرد.

مطالعه ای که اخیراً در مجله آنتی اکسیدان ها منتشر شده است که تأثیر سه آنتی اکسیدان را در روند سفید شدن مو در موش ها بررسی می کند. این مواد آنتی اکسیدانی شامل “Hespertin” ، “Diocometine” و “Luteolin” بود. نتایج نشان داد که Hesperine و Diocmetine تأثیر خاصی در جلوگیری از سفید بودن مو ندارند ، اما لوتئولین قادر به کاهش روند بود.

اگر نتایج در تحقیقات آینده تأیید شود ، ممکن است از لوتولین نیز برای جلوگیری از سفید شدن مو در انسان استفاده شود.

در این مطالعه ، موش ها از نظر ژنتیکی برای گرفتن موهای سفید در سن پیری ، شبیه به انسان ، طراحی شده اند.

محققان ابتدا روند سفید مو را در این موش ها بررسی کردند. در برآمدگی فولیکول مو ، دو سلول بنیادی مهم وجود دارد. نتایج نشان داد که در طی فرآیند سفید کننده مو ، این سلولهای بنیادی در حال تغییر هستند. این روند شبیه به آنچه در انسان اتفاق می افتد است.

محققان بر این باورند که در صورت کنترل این فرآیند ، ممکن است از مو جلوگیری شود. یکی از ترکیباتی که توجه محققان را به خود جلب کرد “لوتئولین” بود. نوعی زن در گیاهان مانند گشنیز و کرفس یافت می شود.

نتایج نشان داد که تغییرات قابل توجهی در موشهایی که با لوتئولین درمان موضعی دریافت کرده اند مشاهده شد. محققان دریافتند که آنتی اکسیدان های لوتئولین موجود در برخی از سبزیجات می توانند روند پیری سلولهای بنیادی فولیکول مو را مهار کنند. همچنین درصد موهای سفید در موشهای تحت درمان با لوتئولین کاهش یافته است.

براساس اخبار پزشکی تودی ، لوتئولین یک آنتی اکسیدان است که در بسیاری از غذاهای گیاهی یافت می شود. علاوه بر کنگر فرنگی ، کدو تنبل و کرفس غنی از لوتئولین ، در انواع مختلف فلفل سبز مانند فلفل دلمه ای سبز و فلفل دلمه ای موجود است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا