سلامت خانواده

رژیم غذایی که خطر آلزایمر را کاهش می دهد

براساس این روزنامه ، نوسانات مکرر قند خون می تواند منجر به مقاومت به انسولین و افزایش خطر کاهش عملکرد شناختی و بیماری هایی مانند آلزایمر شود.

به گفته ایسنا ، وی پیشنهاد می کند که به جای از بین بردن کامل کربوهیدرات هایی که منابع انرژی اساسی برای بدن هستند ، به دنبال گزینه های کم کربوهیدرات مانند سالادهای غنی از سبزیجات و پروتئین و اولویت بندی مصرف پروتئین ها و چربی های سالم برای کمک به کاهش نوسانات قند خون باشید.

به عنوان مثال ، یکی از راه های ساده برای انجام این کار ، تغییر وعده غذایی صبحانه است. به عنوان مثال ، می توانید به جای جستجوی گزینه های زیاد کربوهیدرات مانند غلات یا نان ، یک کاسه پروتئین یا اسکروتوم بالا بخورید.

مغز بیش از 2 درصد از انرژی روزانه را مصرف می کند ، اگرچه تنها دو درصد از وزن بدن.

دکتر ساندیسون ، که پنج سال است که مغز را مطالعه کرده است ، می گوید: “من همیشه به مردم یادآوری می کنم که به جای آسیب رساندن به آن ، غذاهایی را که مغز تهیه می کنند ، بخورند.” مواد مغذی باید برای ترمیم ، مبارزه با سموم ، تولید مواد شیمیایی مغز به مغز داده شود و به طور کلی برای مدت طولانی جوان ، روشن و پرانرژی بمانید ، این به معنای مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی و کربوهیدرات های کم است. مواد مغذی برای ترمیم بافت ها ، ساخت سلول ها و تولید فرستنده های عصبی و کربوهیدرات های پایین تر برای ثابت نگه داشتن قند خون و جلوگیری از نوسانات شدید که باعث می شود بسیاری از عوارض جانبی برای کاهش عملکرد شناختی مانند سرگیجه ، اضطراب ، خستگی ، تحریک پذیری و کاهش غلظت کاهش یابد. منجر می شود

طبق توصیه های پزشکی ، مقدار سالم کربوهیدرات های روزانه حدود 2 گرم در روز مصرف می کند ، حدود 2 درصد از رژیم کالری با 2 کالری است. با این حال ، لازم به ذکر است که همه کربوهیدرات ها همان فواید سلامتی نیستند ، بنابراین کیفیت کربوهیدرات هایی که شما مصرف می کنید بسیار مهمتر از تعداد آنها است.

به عنوان مثال ، خوردن میوه های زیاد کربوهیدرات مانند انگور یا هندوانه پس از میان وعده حاوی پروتئین و چربی بالا مانند ماست یونانی باعث می شود که قند خون به آرامی سطح قند خون را به وجود آورد و به حالت عادی برگردد.

طبق گفته های Independent ، غذاهای پر از چربی و پر پروتئین بالا را در وعده های غذایی بخورید و کربوهیدرات های بالایی را پس از آنها مصرف کنید. همچنین سعی کنید از میان وعده های کم کربوهیدرات مانند خیار ، فلفل زنگ ، پنیر ، ماست یا گردو استفاده کنید.

خوردن شیرینی با معده خالی قند خون را به سرعت افزایش می دهد و سپس قند خون به سرعت کاهش می یابد. این قطره قند خون معمولاً باعث می شود احساس بدی داشته باشیم و باعث عصبی و گرسنگی شویم. این می تواند منجر به دیابت ، مقاومت به انسولین و اختلالات شناختی در طولانی مدت شود.

تعداد دقیق هر گرم کربوهیدرات های مصرفی ممکن است برای برخی از افراد استرس زا و آزار دهنده باشد و باعث استرس روانی شود که به مراتب مضر تر از سود آن است. بنابراین ، تغییر کلی عادات رژیم غذایی و توجه به موارد فوق و آگاهی از نوع و نحوه کربوهیدرات های مصرفی در طول روز می تواند مفیدتر باشد.

تغییر عادت های غذایی به افزایش طبیعی کربوهیدرات های سالم تر (مانند سبزیجات ، میوه ها ، غلات کامل) و کاهش مصرف کربوهیدرات های فرآوری شده و شیرین کمک می کند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا