ادویه هایی که برای سلامت قلب مفید هستند

رژیم های غذایی پر چربی ، قندها ، نمک و کلسترول بالا همراه با عدم تحرک ، استرس کنترل نشده و عصبانیت خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
ما در مورد برخی از غذاهای مفید برای نارسایی قلبی بحث خواهیم کرد:
بهترین ها:
میوه ها و سبزیجات رنگارنگ
محصولات تازه ستون فقرات یک رژیم غذایی سالم برای قلب است. میوه ها و سبزیجات از نظر مواد مغذی و کالری کم و نمک زیاد هستند. هرچه بشقاب شما رنگارنگ تر باشد ، بهتر است. انواع توت ها از نظر مواد مغذی فیبر و گیاهی زیاد هستند. سبزیجات سبز مانند کلم بروکلی و اسفناج منابع خوبی از ویتامین C ، E و فولات هستند. میوه ها و سبزیجات نارنجی مانند هویج ، سیب زمینی شیرین و طالبی ، بتا -کاروتن و فیبر دریافت خواهید کرد.
غلات کامل
غلات پر از فیبر هستند که باعث کاهش سطح کلسترول انسداد شریان می شوند. فیبر نیز به آرامی هضم می شود ، بنابراین شما را برای مدت زمان طولانی تر نگه می دارد و می تواند به کاهش اشتهای شما کمک کند. دانه های کامل منبع خوبی از ویتامین های B هستند که به قلب شما کمک می کند تا اکسیژن به بدن برسد. جو دوسر بلغور جو دوسر ، گندم کامل ، ذرت بو داده و برنج قهوه ای همه دانه های کامل هستند.
لوبیا
لوبیا برای قلب شما واقعاً خوب است. فرقی نمی کند کدام نوع لوبیا را ترجیح می دهید ، آنها یک افزودنی دلپذیر برای وعده های غذایی هستند. این لوبیای رنگارنگ پروتئین روزانه خود را بدون کالری و چربی گوشت به شما می دهد. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب ، آنها می توانند به بهبود سطح کلسترول شما کمک کنند. اگر لوبیا را برای راحتی لوبیای کنسرو خریداری می کنید ، نمک را بدون آن انتخاب کنید یا ابتدا آنها را بشویید تا سدیم اضافی کاهش یابد.
ماهی امگا -3
به گفته کارشناسان ، ماهی امگا -3 -rich جایگزین دیگری برای گوشت است. اسیدهای چرب امگا -3 چربی های اشباع نشده ای هستند که التهاب مخرب شریان را کاهش می دهد. دو وعده غذایی ماهی در هفته نیز ممکن است فشار خون را کاهش داده و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی و نارسایی قلبی را کاهش دهد. ماهی هایی را انتخاب کنید که در امگا -3 زیاد باشند ، اما جیوه کمی دارند.
روغنهای سالم
از روغنهای گیاهی به جای چربی های جامد مانند کره و … روغن های کلزا ، زیتون ، ذرت و سویا استفاده کنید ، دارای اسیدهای چرب تک اشباع نشده هستند. از این روغن ها برای سس کردن ، پخت و غیره استفاده کنید.
آجیل
آنها یک میان وعده خوب و منبع خوبی از چربی ، پروتئین و مواد مغذی سالم هستند. آنها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا به کاهش LDL یا کلسترول بد کمک کنید. آجیل همچنین التهاب در بدن شما را کاهش می دهد. اگر هفته ای چندین بار آنها را بخورید ، ممکن است خطر حمله قلبی یا مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهد. با این حال ، آجیل از نظر کالری زیاد است و نباید بیش از حد مصرف شود.
ادویه جات ترشی جات
نمک اضافی فشار خون را بالا می برد و قلب شما را سخت تر می کند. نمک را در پخت و پز خود با گیاهان و ادویه هایی مانند کار ، سیر ، زنجبیل ، لیمو ، فلفل ، جعفری ، پونه کوهی و آویشن جایگزین کنید. در صورت امکان از گیاهان تازه استفاده کنید. همچنین می توانید ادویه های از پیش مخلوط شده را در سوپر مارکت خریداری کنید ، اما میزان سدیم را بررسی کنید. بسیاری از ادویه ها حاوی نمک اضافه شده هستند.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین