سلامت خانواده

آیا این نان یا سرطان است؟

مدیر کل وزارت بهداشت و درمان جامعه بهسازی آماری عجیب را اعلام کرده است که نشان می دهد ، نان به عنوان یکی از مهمترین منابع غذایی ایرانی ، در شرایط بحرانی قرار دارد: “از 6000 مرگ سالانه در کشور ، حدود 6000 به دلیل عدم مصرف کامل نان است.”

طبق روزنامه خراسان ، به زبان ساده و روایت ، آنچه امروز در اکثر نانوایی ها وجود دارد نان این در دسترس عموم است ، مضر و کشنده است و جنبه شکم بیشتری نسبت به داشتن ارزشهای غذایی لازم دارد.

رتبه 2 ایران در مصرف نان

با توجه به فرهنگ خاص غذای ایرانی ، نان سنتی آن نقش طولانی در میز افراد دارد. به طوری که بخش قابل توجهی از غذا اساساً بدون “نان” است و بهتر است بگوییم نان که مردم از نانوایی ها درست می کنند کامل نیست.

در گزارش های مختلف ، ایران در لیست بیشترین نان و هفتمین لیست در این لیست قرار دارد.

آلیرزا زالی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، استناد به آمار و گفت: ایران بزرگترین مصرف کننده نان در جهان است ، در ایران مردم بین 5 تا 5 درصد از میانگین جهانی نان بیشتر مصرف می کنند. در جوامع روستایی ، میزان مصرف نان به مراتب بیشتر از شهرهای کشور است ، با ترکیب این دو الگوی ، بین 2 تا 5 درصد کالری شهروندان از طریق نان. این 2 تا 5 درصد از مواد پروتئینی و لبنی و 2 ٪ از ریز مغذی های بدن و آهن مورد نیاز در برخی از مناطق کشور با نان تهیه می شود.

خوردن روزانه 1 تا 2 گرم نان

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، هر ایرانی روزانه حدود دو و نیم وعده غذایی بین 2 تا 5 گرم نان مصرف می کند ، و ایران هنوز هم مصرف کننده ترین کشور در زمینه نان است. در فرهنگ ایرانی ، نان برکت می یابد ، بنابراین نان در کشور ما نه تنها کالاهای مصرفی بلکه استراتژیک است.

نان سالم چیست؟

برای دانستن اینکه کدام محصول را نان سالم نامیده می شود ، ما از مرکز تحقیقات Majlis گرفته می شویم. ملت کامل از آرد با هر سه بخش دانه گندم از جمله سبوس ، جنین و آندوسپرم ساخته شده است که قادر به تأمین بخش بزرگی از نیازهای مغذی است. عدم مصرف غلات کامل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند احتمال بیماریهای مزمن غیر واگیر مانند مشکلات قلبی عروقی ، اختلالات متابولیک ، چاقی ، کم خونی ، دیابت نوع 2 ، سوء هاضمه و سرطان را افزایش دهد.

از آنجا که بیشتر پزشکان نیز نان سفید را برای بیماران دیابتی محدود می کنند. (مطالعات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی نشان می دهد که عوامل خطر متابولیک در افرادی که نان سفید مصرف می کنند بیشتر از کسانی هستند که نان های دانه ای کامل مصرف می کنند.) – علی رغم فواید بالایی که نان کامل دارد ، اما هنوز هم درصد بالایی از سبوس و از بین بردن جنین مورد استفاده در تولید آرد مورد استفاده در انواع نان های سنتی مانند Sangak ، Barber ، Tafton و Lavash و سایر نان های خیالی و صنعتی.

هشدارهای گسترده و توده های سهل انگاری

بیش از یک دهه پیش ، مسئله نیازهای بهداشت نان بارها در نظر گرفته شده است ، اما در عمل چیز خاصی وجود ندارد. مرکز تحقیقات Majlis در سال 2008 و دبیرخانه شورای عالی بهداشت و امنیت غذایی در این کشور در سال 2008 این موضوعات و هشدارها را ذکر کرده است ، اگرچه تا به امروز هیچ اقدام اجرایی خاصی انجام نشده است.

۲۷۳۰۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا