بهداشت و درمان

صبحانه مفصل برای پیشگیری از افسردگی در بیماران قلبی

محققان چینی دریافتند که افراد مبتلا به بیماری قلبی در صورت داشتن صبحانه و صبحانه مشترک ، از افسردگی جلوگیری می کنند.

“شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بیماران مبتلا به بیماری قلبی نسبت به جمعیت عمومی مستعد ابتلا به افسردگی هستند و عوامل رژیم غذایی نقش مهمی نشان داده شده است. آنها در بروز افسردگی افسرده هستند.”

به گفته محققان ، کالری می تواند دور و متابولیسم را تنظیم کند و اختلال ریتم دایره ای ممکن است یکی از دلایل افسردگی باشد.

در حال حاضر بیماران قلبی در معرض خطر افسردگی هستند ، بنابراین یک مطالعه جدید به بررسی رابطه احتمالی بین وعده های غذایی روزانه و سلامت روان بیمار می پردازد.

این تیم داده های تقریباً 5 آمریکایی را که در کارخانه ملی بهداشت و تغذیه ایالات متحده ثبت نام کرده بودند ، بررسی کردند.

تقریباً 2 شرکت کننده (با میانگین سنی 5 سال) بیماری قلبی و 4 نفر از آنها افسرده بودند.

شرکت کنندگان همچنین گزارش دادند که چه و چه زمانی در یک روز عادی خورده می شوند.

داده ها نشان می دهد که افرادی که بالاترین کالری را در صبحانه دریافت کرده اند (به طور متوسط ​​2 کالری) نسبت به افرادی که کمترین صبحانه (متوسط ​​2 کالری) داشتند ، افسرده بودند.

و هنگامی که افراد حتی 5 ٪ از کالری روزانه خود را از شام یا ناهار به صبحانه تغییر دادند ، با کاهش 5 ٪ افسردگی همراه بود.

نتیجه نهایی: زمان غذا خوردن به همان اندازه که می خورید مهم است. زمان مصرف انرژی در رژیم غذایی باید با نوسانات ساعت بدن سازگار باشد تا خطر افسردگی کاهش یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا