فواید منحصر به فرد این غذا برای دستگاه گوارش

به گزارش Health News Online ، عسل به طور گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و ترکیبات آن به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعات زیادی در مورد مواد شیمیایی عسل مانند قندها ، فلاونوئیدها و پروتئین های عسل انجام شده است.
ترکیبات عسل بسته به منشأ گیاه ، منطقه جغرافیایی و همچنین روشهای پردازش بسیار متنوع هستند. پروتئین ها مهمترین ترکیبات عسل هستند ، با این حال ، درصد کمی از وزن عسل را تشکیل می دهند.
در این میان ، آنزیم ها یکی از مهمترین اجزای پروتئین عسل به دلیل نقش آنزیم ها در تعیین خصوصیات فیزیکی و همچنین خواص درمانی عسل بر روی آنزیم ها در عسل و ویژگی ها و ریشه ها مورد مطالعه قرار گرفته است. از این آنزیم ها مورد مطالعه قرار گرفته است. آنها هستند
عسل نه تنها به عنوان یک ماده مغذی با ارزش بلکه به عنوان یک دارو مورد استفاده قرار گرفته است و در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله آب مروارید ، زخم معده و بهبود زخم مورد استفاده قرار گرفته است. داده ها در میان عملکردهای دارویی عسل ، بهبود زخم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
تحقیقات نشان داده است که عسل نسبت به هر ماده طبیعی یا مصنوعی دیگر بر روی بهبود زخم و سوختگی کار می کند. خواص ضد باکتریایی عسل نیز در بسیاری از انواع میکروارگانیسم های بیماری زا ثابت شده است. با توجه به بسیاری از باکتری ها به آنتی بیوتیک ها ، این ویژگی عسل نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین