خوردن این غذاها باعث خوشحالی شما می شود

رژیم غذایی معمولاً در لیست جستجوی ما برای خوشبختی و خوشبختی جایگاه بالایی ندارد ، زیرا بیشتر افراد در سراسر جهان برای بهبود روحیه خود به مواردی مانند درمان ، ورزش یا مراقبه توجه بیشتری می کنند. اما در واقع غذاهایی که می خوریم نقش مهمی در روحیه خود دارند.
در یک دهه گذشته ، مطالعاتی در مورد رابطه بین تغذیه و سلامت روان انجام شده است و برخی از غذاها برای افزایش سروتونین مغز ما مشخص شده است. نام دیگر سروتونین “هورمون خوشبختی” است. شیمیایی که نقش مهمی در تنظیم روحیه ما دارد. سطح پایین تر سروتونین می تواند باعث بی ثباتی خلق و خوی شود. در اینجا برخی از غذاهایی وجود دارد که علوم ثابت کرده است که شاد است.
شکلات تلخ
در یک بررسی منظم ، مشخص شد که شکلات تلخ می تواند تأثیر مثبتی بر روحیه افراد داشته باشد. سه مؤلفه اصلی شکلات مرتبط با احساس خوشبختی عبارتند از: تریپتوفان ، توبرومین و فنیل اتیل آلانین. تریپتوفان اسید آمینه است که مغز برای تولید سروتونین از آن استفاده می کند. Theobromine یک محرک ضعیف است که می تواند روحیه شما را بهبود بخشد و فنیل اتیل آلانین یکی دیگر از اسید آمینه است که توسط بدن برای تولید دوپامین استفاده می شود و به عنوان ضد افسردگی عمل می کند.
موزهای
اگر این چیزی باشد که می توان آن را “غذای خوب” نامید ، موز است. موز حاوی سروتونین است ، اما نمی تواند از سد خونی مغزی عبور کند (سد خونی مغزی دیواری است که آنچه را که می تواند یا نمی تواند وارد جریان خون کند). اما به طور غیرمستقیم نقش مهمی در تنظیم روحیه ایفا می کند. بدن برای تولید سروتونین به ویتامین B نیاز دارد و موز سرشار از این مواد مغذی است. موز متوسط حداکثر 1.5 میلی گرم ویتامین B2 را شامل می شود که تقریباً 2 ٪ پاسخگوی مصرف روزانه توصیه شده است.
نارگیل
نارگیل سرشار از گلیسیرید با زنجیره متوسط است که می تواند به افزایش انرژی کمک کند. یکی دیگر از دلایل نارگیل یک غذای شاد این است که مطالعات حیوانات سال نشان می دهد که MCT های شیر نارگیل می توانند اضطراب را کاهش دهند. برای درک کامل رابطه بین کاهش اضطراب و مصرف نارگیل در انسان ، باید تحقیقات بیشتری انجام شود.
قهوه
این یک مورد خاص از 5 میلیارد نفر در سراسر جهان است که عاشق نوشیدن قهوه هستند ، بنابراین قهوه بنوشید (البته با اعتدال) زیرا این امر جهان را به مکانی شادتر تبدیل می کند. مطابق متاآنالیز انجام شده در سال 2 ، مصرف قهوه با کاهش خطر افسردگی به طور قابل توجهی همراه است. یک مطالعه کوچک دیگر نیز انجام شد تا نشان دهد که قهوه (هم کافئین و هم بدون کافئین) به طور قابل توجهی روحیه افراد را در مقایسه با کسانی که نوشیدنی های دارونما مصرف می کنند ، بهبود بخشید.
اووکادو
این میوه صاف و خامه ای پر از مواد مغذی از جمله کولین است که بدن برای تنظیم سیستم عصبی و خلق و خوی از آن استفاده می کند. مطالعه سال 2 نشان داد که چربی های سالم در آووکادو با کاهش اضطراب در زنان همراه است. یکی دیگر از دلایل مهم مصرف آووکادو بیشتر غنی از ویتامین B است که با کاهش سطح استرس همراه است.
انواع توت ها
آیا می دانید مصرف میوه بیشتر مربوط به بهبود سلامت روان است؟ تجزیه و تحلیل متا سال نشان داد که مصرف میوه و سبزیجات بسیار مربوط به بهبود سلامت روان است. انواع توت ها به ویژه از نظر آنتی اکسیدان هایی که به عنوان فلاونوئیدها نیز شناخته می شوند ، بسیار زیاد است که می تواند علائم افسردگی را کاهش دهد. مطالعه دیگری از مصرف آب زغال سنگ نشان داد که مصرف زغال سنگ با کند شدن کاهش شناختی ناشی از پیری همراه است.
غذاهای
غذاهایی که روند تخمیر را طی می کنند ، مانند کلم ترش ، کیمچی ، کفیر ، کامبوچا و ماست ، به بهبود سلامت و خلق و خوی روده کمک می کنند. فرآیند تخمیر مواد پروبیوتیکی تولید می کند که به نوبه خود باکتری های سالم روده را پشتیبانی می کند. ممکن است بپرسید روده با روحیه چه ارتباطی دارد؟ 5 ٪ از سروتونین تولید شده توسط بدن توسط سلولهای روده ایجاد می شود. بنابراین ، خوردن غذاهای تخمیر شده باعث ایجاد سروتونین بهتر می شود.
قارچ
قارچ از ویتامین D بسیار زیاد است ، ویتامین که دارای خاصیت ضد افسردگی است ، بنابراین قادر به تقویت روحیه شما است. اگر گیاهخوار هستید ، شانس دارید ، زیرا قارچ تنها منبع غیر غذایی را با مقدار قابل توجهی ویتامین D فراهم می کند (یعنی بدن می تواند به راحتی آن را جذب کند). برای به دست آوردن بیشترین مزایای ویتامین D از قارچ ، باید آنها را چند ساعت قبل از پخت و پز در معرض نور خورشید قرار دهید.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین