این دمنوش گیاهی سلامتی را به شما هدیه میدهد

چای ترش هیبیسک ساخته شده ، به دلیل طعم ترش ، رنگ زیبا و بسیاری از خواص درمانی ، یکی از محبوب ترین نسخه های گیاهی گیاهی در جهان است ، چای ترش حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها از جمله وابسته به آنتوسیانین و این ویتامین C است که به کاهش آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که این چای گیاهی تأثیر مثبتی در کاهش فشار خون و کلسترول دارد و می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک کند.
به کاهش وزن و کنترل قند خون کمک کنید
مطالعات علمی نشان می دهد که چای ترش می تواند در کاهش چربی بدن و تنظیم قند خون مؤثر باشد. مطالعه بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف منظم این نسخه ی نمایشی به بهبود مقاومت به انسولین کمک می کند.
اثرات ضد التهابی و محافظت از کبد
مطالعات نشان داده است که ترکیبات موجود در چای ترش دارای خاصیت ضد التهابی هستند و می توانند از بیماری هایی مانند آرتریت ، سرطان و آلزایمر جلوگیری کنند. همچنین ، این نوشیدنی به دلیل خاصیت سم زدایی از عملکرد کبد سالم پشتیبانی می کند.
زیبایی و جوانان پوست با چای ترش
چای ترش ، با ترکیبات آنتی اکسیدان ، به کاهش چین و چروک کمک می کند و باعث افزایش خاصیت ارتجاعی پوست می شود. اسیدهای طبیعی موجود در این گیاه نیز رنگ پوست را روشن می کند و لکه های پوست را کاهش می دهد.
با توجه به خواص گسترده چای ترش ، این نوشیدنی گیاهی می تواند جایگزین مناسبی برای نوشیدنی های کافئین باشد و با مصرف منظم ، گامی مؤثر در حفظ سلامت بدن برداشت.
ارزش غذایی چای ترش
چای ترش حاوی ویتامین C است. این ماده مغذی در رشد و ترمیم بافت ها ، محافظت از غضروف ، استخوان ها و دندان ها ، بهبود زخم ها و تشکیل کلاژن نقش دارد و باعث افزایش جذب آهن در بدن می شود. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که می تواند با تقویت سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به بیماری های مهم مانند بیماری قلبی ، دیابت و سرطان را کاهش دهد. در چای ترش آنتی اکسیدان دیگری به نام آنتوسیانین وجود دارد که دارای اثرات ضد باکتریایی است و می تواند از بیماری های مزمن مانند ویتامین C جلوگیری کند.
چای ترش یک چای گیاهی است. بنابراین ، به دلیل کمبود کافئین برای افرادی که می خواهند نوشیدنی بدون کافئین داشته باشند ، گزینه خوبی است. هر لیوان چای سیاه یا سبز حاوی حدود 1 تا 2 میلی گرم کافئین است. در یک لیوان قهوه ، تقریباً 1 تا 2 میلی گرم کافئین یافت می شود.
فواید چای ترش برای سلامتی
چای ترش ویتامین یا مواد معدنی زیادی ندارد ، اما حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است. تحقیقات فعلی نشان می دهد که فواید چای ترش برای سلامتی گسترده است ، از جمله:
خواص چای ترش برای قلب ؛ پر از ضد اکسیدان است
Hybiscus در آنتی اکسیدان های مختلف مانند بتاکاروتن ، ویتامین C و آنتوسیانین ها یافت می شود. غذاهای غنی از آنتی اکسیدان نقش مهمی در حفظ سلامت و جلوگیری از بیماری های مزمن دارند. آنتی اکسیدان ها مولکولهای مضر به نام رادیکال های آزاد را از بین می برند. رادیکال های آزاد به سلولهای بدن آسیب می رسانند و خطر ابتلا به مشکلات مانند سرطان ، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهند. در نتیجه ، خواص چای ترش برای قلب نیز باید هنگام مصرف این ماده در نظر گرفته شود.
بدن می تواند از آنتی اکسیدان های خود برای مقابله با رادیکال های آزاد استفاده کند. با این حال ، شما باید به بدن کمک کنید تا این مولکول های مضر را از بین ببرد و با خوردن غذاهای آنتی اکسیدانی از بیماری های مختلف جلوگیری کند.
با التهاب می جنگد
چندین مطالعه حیوانی و برخی مطالعات کوچک در مورد انسان ، توانایی هیبیسکوس در مبارزه با التهاب را نشان داده است. افزایش التهاب نقش مهمی در ایجاد بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان ، آسم ، بیماری آلزایمر ، بیماری های قلبی و آرتریت روماتوئید (روماتیسم) دارد.
اگرچه تحقیقات بیشتر مورد نیاز است ، به نظر می رسد که Hibsquus دارای اثرات ضد التهابی مفیدی است ، و این نیز باید در مجموعه خواص چای ترش در نظر گرفته شود. در یک مطالعه در مورد چهار فوتبالیست مرد ، مصرف عصاره Hibiscus با کاهش استرس اکسیداتیو همراه بود. استرس اکسیداتیو نشان دهنده التهاب در ورزشکاران است.
خواص چای ترش در مبارزه با باکتری ها
در مطالعات انجام شده در محیط آزمایشگاهی ، عصاره Hibiscus توانسته است انواع خاصی از باکتری ها را کنترل کند. اگرچه گفته می شود که این گیاه می تواند به اندازه برخی از داروها در مبارزه با باکتری های مختلف مؤثر باشد ، محققان هنوز در حال بررسی اثربخشی آن در انسان هستند.
خواص چای ترش در پیشگیری از سرطان
علاوه بر آنتوسیانین ، چای Hibskus حاوی آنتی اکسیدان دیگری به نام پلی فنول است که خصوصیات ضد تشنج آن اثبات شده است. عصاره Hibiscus از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند و میزان پیشرفت سرطان دهان را کاهش می دهد. همچنین می تواند به جلوگیری از شیوع سلولهای سرطانی پروستات و سلولهای سرطانی معده کمک کند.
از کم آبی بدن جلوگیری می کند
اگرچه هیچ مطالعه ای در مورد چای ترش و هیدراتاسیون بدن وجود ندارد ، اما می تواند در تأمین آب بدن مؤثر باشد. یک چای لیوان 2 اونس (حدود 2 میلی لیتر) چای Hibskus حاوی 2 اونس آب و بدون شکر یا کافئین است. نوشیدن مقادیر کافی آب برای هیدراتاسیون بدن و هضم مناسب ضروری است.
خواص چای ترش برای پوست
چای ترش ، که به عنوان یک نسخه ی نمایشی با کیفیت بالا استفاده می شود ، همچنین دارای خاصیت زیادی برای پوست است.
ضد -اژگرایی ؛ مصرف چای ترش فعالیت آنزیم الاستاز مسئول تجزیه الاستین را متوقف می کند. این چای به سفت شدن پوست و حفظ خاصیت ارتجاعی آن کمک می کند.
از لکه های پوستی جلوگیری کنید. یکی از علائم پیری ، ایجاد نقاط مختلف است. این نقاط به دلایل مختلفی از جمله قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش ، ازدحام جمعیت و برخی موارد ژنتیکی ایجاد می شوند. اسید سیتریک و اسید مالیک در چای ترش دارای اثر لایه برداری هستند ، به گردش سلول کمک می کنند و باعث می شود پوست شما حتی نرم تر به نظر برسد.
برای نگه داشتن پوست هیدراته شده است. چای ترش سرشار از مخاط است. این چسب تولید شده توسط گیاهان به ذخیره آب و غذا کمک می کند. مخاط باعث می شود پوست برای مدت طولانی تر هیدراته ، نرم و نرم بماند و از خشکی و مات جلوگیری کند.
چگونه آنها چای ترش مصرف می کنند
چای ؛ چای ترش را با خیساندن جوانه های خشک Hibskus در آب جوش تهیه کنید. علاوه بر این ، می توانید از یک کیسه چای Hibiscus استفاده کنید.
پودر ؛ پودر Hibiscus از قسمت های خشک گیاه که آسیاب شده اند ساخته شده است. برای نوشیدن می توانید این پودر را با آب مخلوط کنید.
عصاره عصاره Hibiscus معمولاً در داروخانه ها تکمیل می شود.
مصرف چای ترش به عنوان یک چای گیاهی می تواند فواید سلامتی زیادی داشته باشد و خواص چای ترش دارای تنوع جالبی است. Hibiscus به حفظ تناسب اندام کمک می کند و فشار خون ، لیپیدهای خون و قند خون را کاهش می دهد. علاوه بر این ، التهاب در بدن را کاهش می دهد و از سرطان جلوگیری می کند.