سلامت خانواده

چه چیزی را بخورید و برای رسیدن به سرطان پستان بخورید؟

شیوه زندگی جدید ممکن است راحتی زیادی را برای انسان به ارمغان بیاورد ، اما همچنین مشکلاتی دارد که یکی از بیماری ها است ، هرچه زندگی پیشرفته تر شود ، استرس و نگرانی بیشتر می شود ، استرس و نگرانی بیشتر می شود ، بیشتر افزایش می یابد استرس و نگرانی. اما انواع غذاهای آماده شده نیز به این زمینه وارد شده اند و با کمک انواع بیماری ها به وجود آمده اند که یکی از آنها سرطان پستان است.

ایرنا در یک خبرنامه نوشت: سرطان پستان بیماری بی نظیر زنان در سراسر جهان و شایع ترین سرطان در زنان ایرانی است و پنج درصد از مبتلایان به این بیماری زیر 5 سال هستند ، هرچند شایع ترین سن بیماری در کشور 5 تا 5 سال سن دارد و شایع ترین سن این کشور 5 تا 5 سال سن دارد. حدود 2 نفر در هر 6000 زن ایرانی به سرطان پستان مبتلا می شوند.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی اخیراً به رشد سریع سرطان پستان در کشور اشاره کرد و گفت: حدود 5 ٪ از بیماران مبتلا به سرطان پستان دارای سابقه خانوادگی و همچنین چاقی ، هورمون هستند (هورمون مصرف بسیار زیاد است و بسیار غیر ضروری است) ، نه ازدواج ، عدم تحمل ، شیردهی ، تأخیر در بارداری ، استرس و مصرف دخانیات از دیگر دلایل این سرطان است.

اسماعیل اکبری افزود: حدود 1800 عمل جراحی سرطان پستان در کشور انجام می شود و 5 ٪ از بیماران مبتلا به سرطان پستان در کشور بهبود می یابند.
وی گفت: “متأسفانه 5 ٪ از بیماران در مرحله پیشرفته هستند.”

البته کارشناسان بر این باورند که برخی از عوامل مرتبط با خطر ابتلا به سرطان پستان ، از جمله سن و سابقه خانوادگی از کنترل خارج است ، اما رژیم غذایی یکی از چندین دلیل سرطان است که می تواند نقش مهمی در کاهش بیماری داشته باشد. باشد

تحقیقات تاکنون نشان داده است که بسیاری از غذاها و مواد مغذی شناخته شده برای سلامت بدن مانند سبزیجات و الیاف نقش مهمی در سلامت دارند ، به گفته برخی از کارشناسان ، حدود 2 ٪ از تشخیص داده شده پس از یائسگی و عوامل. خطر اصلاحی مربوط به رژیم غذایی است ، بنابراین نقش تغذیه در جلوگیری از سرطان پستان بسیار جسورانه است.
رابطه بین رژیم و خطر سرطان پستان

“اضافه وزن یا چاقی یک عامل خطرناک است که برای سرطان پستان شناخته شده است و تغذیه سالم نقش مهمی در کمک به کاهش وزن ، توده چربی اضافی به دلیل اثرات آن دارد. این امر به التهاب ، سطح هورمونی ، تنظیم کننده های رشد سلول و غیره با خطر مرتبط است افزایش بیماری در زنان یائسه.

Zahra Hosseini اضافه شده: مصرف مداوم میوه ها و سبزیجات ، به طور معمول قرمز ، نارنجی ، زرد ، سبز تیره دارای بیشترین مواد مغذی ، لوبیا و عدس ، دانه های کامل مانند جو دوسر ، برنج قهوه ای و نان کل ، زیتون روغن ، ماهی و ادویه های زیاد است در آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از سرطان پستان مفید هستند.

حسینی گفت: غذاهای پر چربی اشباع شده ، به ویژه محصولات لبنی با چربی بالا مانند کره و پنیر ، ممکن است مرگ و میر ناشی از سرطان پستان را افزایش دهد.

سایر غذاهای سرشار از چربی اشباع شده مانند گوشت گاو ، بره ، مرغ ، روغن نارگیل و بسیاری از غذاهای پخته شده و سرخ شده مانند فست فود و چربی های ترانس در غذاهای سرخ شده نیز باید اجتناب شود زیرا مطالعات نشان می دهد که مطالعات نشان می دهد که مصرف چربی ترانس با همه همراه است علل مرگ و میر سرطان پستان و 2 ٪ مرگ و میر.

233217

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا