نظارت دقیق بر تولید سوسیس و سوسیس ؛ کارخانه نیاز به استفاده از مواد سالم دارد – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

Heshmatullah Razavi Mousavi ، رئیس گروه مواد غذایی و نوشیدنی ، به اهمیت محصولات گوشتی اشاره کرد و گفت: “سازمان غذا و داروی به عنوان نگهبان تولید مواد غذایی ، در تمام مراحل تولید. سوسیس ها و سوسیس ها نظارت می کنند. کارخانه ها از این محصولات لازم است از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده شود و هرگونه تخلف از جدول رده بندی بهداشتی با درمان قانونی روبرو خواهد شد.
با توجه به میزان گوشت مورد استفاده در محصولات گوشتی ، وی افزود: “سوسیس 2 ٪” به این معنی است که 2 ٪ از ترکیب گوشت و 2 درصد ترکیبات دیگر است. همچنین از گوشت خالص در تولید سوسیس و سوسیس استفاده می شود ، اما در برخی از محصولات کم محصول ، گوشت مکانیکی نیز ممکن است در برچسب محصول استفاده شود.
در پایان ، Razavi Mousavi تأکید کرد: سازمان غذا و داروی در تلاش است تا از سلامت مصرف کنندگان با آزمایش های نظارت مداوم و کنترل کیفیت محافظت کند. ما توصیه می کنیم که افراد هنگام خرید این محصولات به بسته بندی توجه ویژه ای داشته باشند.